Un bărbat a dispărut după ce a aterizat pe aeroportul din Cluj. Familia îl caută

Updated on septembrie 26, 2024 Un bărbat a dispărut după ce a aterizat pe aeroportul din Cluj. Familia îl caută 1

Kecskes Vasile, un bărbat din Piatra Neamț, este de negăsit după ce a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca. A venit din Suedia cu intenția de a se întoarce acasă, dar nu s-a mai urcat în autocarul rezervat.

Ultima oară a fost contactat miercuri dimineața. Familia solicită ajutorul autorităților și al publicului pentru a-l găsi.

,,A fost sunat de fata lui la ora 4 dimineața și i-a zis că e în Cluj. La 7 dimineața l-a sunat din nou și i-a spus că i-a făcut rezervare la autocar spre Piatra Neamț la ora 8.

A răspuns la ora 7 a vorbit cu el, dar de atunci nu mai știe nimeni nimic de el. În autocar nu s-a urcat, (n.red fiica sa) a sunat înapoi la autocar și a vorbit cu șoferul și cei care au făcut rezervarea care i-au spus că Kecskes Vasile nu e pe lista lor și nici nu s-a urcat în autocar”, a explicat pentru Știri de Cluj, sora bărbatului.

Femeia menționează că rudele au încercat să-l contacteze în nenumărate rânduri însă fără succes. Mama bărbatului ar fi alertat autoritățile în dimineața zilei de joi.

,,Da am încercat să sunăm pe telefon, pe număr pe facebook dar nu sună deloc telefonul. Azi de dimineața la ora 9 mama a fost la Poliție, a anunțat autoritățile. A fost în localitatea în care locuiește, lângă Piatra Neamț”, a explicat sora bărbatului.

Dacă îl vedeți anunțați autoritățile sau familia AICI! 

error: Content is protected !!