Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineața într-un club de manele din Cluj Napoca după meciul de la Sibiu

Updated on septembrie 23, 2024  

Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineața într-un club de manele din Cluj Napoca după meciul de la Sibiu 1

Louis Munteanu, atacantul de 22 de ani al celor de la CFR Cluj și unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria SuperLigii, a fost surprins într-un club din Cluj Napoca, scrie Fanatik. La doar câteva ore după semieșecul echipei sale în meciul cu Hermannstadt (0-0), Munteanu a fost văzut petrecând într-un club de manele.

FANATIK a intrat în posesia unor imagini în care, la ora 5 dimineața, starul lui CFR Cluj petrece în clubul de manele „Plan B” din Cluj. Pe filmare se poate vedea cum Munteanu bea dintr-un pahar, în care, susțin martorii oculari, s-ar fi aflat whiskey.

Echipa lui Dan Petrescu s-a întors cu autocarul de la Sibiu și a ajuns în Cluj-Napoca în jur de miezul nopţii. Cu toate acestea, Louis Munteanu a rămas fresh, iar cele 90 de minute alergate pe teren, alături de cele trei ore petrecute pe drum nu l-au împiedicat pe cel mai scump transfer din SuperLigă să se distreze până la 5 dimineața.

Louis Munteanu începe așadar să își facă un obicei din a merge în club după meciurile pe care le joacă. Atacantul a fost surprins într-o ipostază similară și în primăvară, atunci când evolua pentru Farul Constanța.

Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineața într-un club de manele din Cluj Napoca după meciul de la Sibiu 2 Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineața într-un club de manele din Cluj Napoca după meciul de la Sibiu 3

Se întâmpla după prima etapă a play-off-ului, când „marinarii” au câștigat în Giulești, scor 2-1, cu golurile reușite de Louis Munteanu. Internaționalul român a fost și atunci într-un club de manele unde a dat dedicații pentru „dușmanii lui”.

Pentru a îl aduce de la Fiorentina, Neluțu Varga a plătit o sumă record pe atacantul în vârstă de 22 de ani, care a fost dorit intens și de rivalele FCSB și Rapid.

Nu mai puțin de 5.450.000 de euro este suma cheltuită de patronul CFR-ului ca Munteanu să fie fotbalistul clujenilor în următoarele patru sezoane. Toți acești bani reprezintă suma de transfer încasată de Fiorentina, salariile jucătorului și comisioanele pentru agenți.

8 meciuri, 4 goluri și 1 assist are până acum Louis Munteanu la CFR Cluj
1.950.000 de euro va încasa atacantul de la Neluțu Varga în cei 4 ani de contract

error: Content is protected !!