Cine sunt cei doi frați din Dej care au uimit la Vocea României

Updated on septembrie 22, 2024 Cine sunt cei doi frați din Dej care au uimit la Vocea României 1

Andrei și Marcus Mureșan, doi frați din Dej, au uimit juriul de la Vocea României. Andrei Mureșan a interpretat ”Segun Quien”, iar primul jurat care i-a acordat încredere și s-a întors a fost Irina Rimes. Au apăsat butonul și Smiley, Horia Brenciu& Theo Rosé și Tudor Chirilă, astfel că dejeanul în vârstă de 29 de ani a fost pus în situația de a alege echipa din care vrea să facă parte. Cum Horia și Theo au fost ”super blocați” de Irina, după ”discursuri și dezbateri”, Andrei a ales să continue concursul alături de Smiley.

Marcus Mureșan (24 de ani), fratele său, a cântat piesa ”You are the reason”. Pentru el s-au întors Tudor Chirilă și Horia Brenciu& Theo Rosé, iar “inima i-a spus” să meargă mai departe în echipa Chirilă.

”Ce s-a întâmplat în familia voastră de cântați amândoi?”, a întrebat Theo Rose, la finalul momentului lui Marcus. Apoi, jurații au insistat că Andrei să revină pe scenă și să cânte alături de fratele lui mai mic. Duetul a fost atât de emoționant încât Theo Rose a început să plângă, scrie dej24.ro.

Toți antrenorii au apreciat momentul și au fost de acord că frații Mureșan au o chimie muzicală specială.

Marcus (de 24 de ani, din Dej) a avut un parcurs profesional impresionant, trecând de la construcții la bucătărie și acum la muzică, scrie protv.ro.

Marcus și-a început cariera în restaurante la doar 14 ani, lucrând ca ajutor de bucătar. De-a lungul anilor, a acumulat experiență în patru restaurante, ultimele două fiind printre cele mai renumite din Cluj. Motivat de dorința de a fi independent financiar, Marcus a început să lucreze devreme, având în vedere că părinții săi câștigau cu greu banii muncind în Spania. De altfel, Marcus a petrecut șapte ani în Spania alături de familia sa.

În prezent, întreaga familie a revenit în România, iar Marcus subliniază că au rămas uniți, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină multe familii care muncesc în străinătate.

Pasiunea lui Marcus pentru muzică a început la vârsta de cinci ani, când a început să cânte în corul bisericii. Deși cântatul pe scenă îl intimidează, adrenalina pe care o simte îl motivează să continue. Marcus a venit la emisiunea “Vocea României” pentru a-și depăși limitele și a vedea de ce este capabil cu adevărat.

Cine este Andrei Mureșan de la Vocea României
Un tânăr energic și plin de viață, a locuit în Spania de la vârsta de 7 ani până la 14 ani, împreună cu familia lui.

Prima sa întâlnire cu muzica a avut loc la vârsta de 7 ani, când a pus mâna pe un acordeon în Spania și a învățat să cânte în biserică. A continuat cu mandolina, vioara și trompeta, instrument la care a cântat timp de 7 ani, până când a fost nevoit să renunțe din cauza aparatului dentar, informează protv.ro.

Cu vocea a început să cânte într-o trupă de backing vocals acum 5 ani, iar mai serios s-a implicat în muzică în ultimii doi ani. După ce s-a întors în România, a studiat la un liceu tehnologic și apoi la Facultatea de Construcții, deși și-ar fi dorit să urmeze un liceu de muzică și Conservatorul. A lucrat un an în construcții, dar a realizat că nu este împlinit, așa că și-a dat demisia, și-a cumpărat o boxă și a început să cânte pe stradă.

În prezent, își câștigă existența din spectacolele stradale. Deși părinții săi au început să accepte faptul că el cântă, frații și sora sa încă speră să aibă un job stabil. Tânărul are patru frați și o soră, iar tatăl său este constructor, iar mama casnică.

error: Content is protected !!