Sfaturile primite de un student care a anunțat că vrea se mută în Florești: „Nu te muta. E cel mai bun sfat de urmat.”

Updated on septembrie 19, 2024 Sfaturile primite de un student care a anunțat că vrea se mută în Florești: „Nu te muta. E cel mai bun sfat de urmat.” 1

Un student în Cluj și-a anunțat intenția de a se muta în Florești. Curios să afle cum se descurcă naveta de dimineață dinspre această comună către Cluj-Napoca, el a lansat o întrebare pe rețelele sociale

„Bună seara! Sunt student în Cluj (anul 1) și o să locuiesc în Florești. În perioada aceasta cum este traficul spre Cluj, cât de uşor ajungi cu M26 în dimineața în Cluj? Mulțumesc pentru răspunsuri și sfaturi”, a întrebat studentul pe Facebook.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat mult așteptate. Unii i-au recomandat să se concentreze pe studii și să caute o locuință în Cluj-Napoca, în timp ce alții au adoptat un ton ironic, subliniind că timpul petrecut în trafic va fi minim.

„Mai bine împarți chiria cu un coleg și stați în Cluj. E păcat ca student sa pierzi ore în trafic și dimineața și după-masa. Vor fi și situații când o sa vrei sa mergi acasă sa te schimbi apoi sa ieși iar cu colegii…imagineaza-ti 4 drumuri Cluj-Florești într-o singura zi.

Floreștiul merită doar dacă ai familie și vrei o casă la preț mai mic decât în Cluj, dacă lucrezi în Floresti sau în zonă, dacă ai mulți prieteni sau parte din familie care locuiește aici și vrei sa fii aproape de ei, altfel nu.
„Dacă pornești la 6:30 poate ajungi pe la 7:45 în Cluj, dacă pornești la 7:00 nu ajungi nici la 8:30.”

„Nu te muta. E cel mai bun sfat de urmat.”
„Da, în 15 min ești la Cluj, la orice oră a dimineții.”

„Te pornești la 7 si ajungi la 12.”
„Mai bine nu te pornești”

error: Content is protected !!