Cluj: Experiență culinară unică! Fiecare porție savurată va sprijini educația a 100 de copii cu boli grave

Updated on septembrie 17, 2024 Cluj: Experiență culinară unică! Fiecare porție savurată va sprijini educația a 100 de copii cu boli grave 1

Luni, 23 septembrie, între orele 10:00 și 22:00, Cimbru Restaurant te invită la o experiență culinară unică! Fiecare porție savurată va sprijini educația a 100 de copii cu boli grave, beneficiari ai Asociației Păsări, care investește lunar 10.000 de euro în ajutorul lor. Vino să te răsfeți cu preparate delicioase și să contribui la o cauză nobilă. Împreună, putem face o diferență în viețile acestor copii. Te așteptăm cu brațele deschise!

Restaurantul Cimbru este o destinație unică de luat masa, cunoscut pentru atmosfera sa primitoare, oferă o experiență culinară încântătoare ca acasă, care iese în evidență în scena culinară locală. Meniul de la Cimbru este de demn de remarcat, deoarece pune accent pe ingredientele de sezon și alegerile creative, schimbându-se săptămânal pentru a păstra lucrurile proaspete și interesante pentru oaspeți. Cadrul este descris ca fiind dulce și fermecător, făcându-l un loc perfect atât pentru mese ocazionale, cât și pentru ocazii speciale. Pentru o experiență culinară în Cluj, Cimbru oferă o abordare exclusivă și inovatoare a bucătăriei, care evidențiază aromele locale cu o notă creativă. Restaurantul Cimbru este o vizită obligatorie pentru pasionații de mâncare care doresc să exploreze arome dinamice într-un mediu cald și primitor.

Asociația Păsări își propune să sprijine timp de un an educația a 100 de copii din România, diagnosticați cu o boală gravă. Din ianuarie 2024, oferă lunar 100 de burse în valoare de 10.000 euro, necesare familiilor acestora pentru orele suplimentare, ședințelor de terapie și materialelor didactice, fără de care acești copii nu ar putea să își atingă potențialul. O șansă la educație și pentru copiii care, din cauza spitalizărilor îndelungate, au fost nevoiți să întrerupă o perioadă școala. 

,,Investind în copii, în sănătatea și în educația lor, investim în generația care va schimbă România. Cred că este suficientă iubire în țara asta și în oamenii ei, cât să ne inspirăm unii pe alții, să ne învingem frică, să rămânem, să visăm, să credem și să ajutăm la schimbare. Cu tot greul și anul acesta comunitatea ne-a răspuns cu empatie.” Vlad Pop, Explorator Asociația Păsări.

Rezervă o masă online: https://ialoc.ro/restaurante-cluj/cimbru-restaurant-rezervari-3249 sau la 0732.043.710

Luni, 23 septembrie 2024

11:00 – 22:00

Cimbru Restaurant, str. Decebal 37, Cluj-Napoca

www.cimbru.net

www.asociatiapasari.ro 

Parteneri media: Romanian Journal, Impuls Radio, Radio România Actualități, Discover Cluj, Buletin de Mănăștur, Radio One2One, Ziua de Cluj, Jurmed – jurnal de sanatate, Zile și Nopți, E fain la Cluj, Cristian China-Birta, Cluj Capitală, CLUJLIFE, Cluj24, 

Romania Pozitiva, IQads, PressOne, Servus Cluj, TVR Cluj, Media 9, InfoTrafic, Cristian Manafu, Radio Transilvania, Zelist Monitor, Republica.

error: Content is protected !!