Clujeanca Anda Domșa a întors patru scaune la ”Vocea României”

Updated on septembrie 14, 2024 Clujeanca Anda Domșa a întors patru scaune la ”Vocea României” 1

Anda Domșa, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Dej, dar stabilită în Cluj Napoca, a impresionat la cea mai recentă ediția Vocea României. Anda a pășit emoționată pe scena de la Vocea României, acolo unde a cântat piesa „ Don’t rain my parade” de la Barbra Streisand.

Când a văzut toate cele patru scaune întoarse, concurenta a izbucnit în lacrimi.

Irina Rimes: „Cred că tu ești fix genul ăla de concurent care aduce aer proaspăt!”
Smiley: „Ai o voce fantastică! Cred că poți să faci niște momente extraordinare aici la Vocea României și mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu vocea ta și să vii în echipa mea!”
Theo Rose: „E evident că ești una dintre cele mai mari voci din sezonul ăsta. Te așteptăm la noi în echipă să dăm cu scena asta de pământ pe mai multe genuri muzicale”

Anda a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

”E prima dată la Vocea României când mă duc la toate scaunele și le întorc. Nu am voie să fac așa ceva, dar eram convins că toată lumea gândește ca mine. Ai făcut un moment extraordinar, bucură-te”, a explicat Tudor.

Anda Domșa are 23 de ani și a absolvit Politehnică. Mama ei și-a dorit să cânte, așa că a dat-o la pian când era mică. Tatăl ei a fost mai reticent privind o carieră în muzică. Anda a fost o elevă de 10 și olimpică pe județ la matematică și fizică. Așa a ajuns să dea la Politehnică, deși părinții au încurajat-o să dea la Drept, scrie protv.ro.

A luat în calcul să studieze muzica, dar în Cluj nu i s-a părut potrivit să dea la canto clasic. I-a fost greu la facultate și spune că atunci când prinde un moment liber, se refugiază în muzică.

În perioada pandemiei a început să și compună muzică. Anda ar renunța oricând la orice pentru o carieră în muzică. Când e pe scenă simte fiori prin tot corpul, transmite foarte bine ce simte și astfel se eliberează.

La Politehnică, Anda a studiat la facultatea „Automatica și calculatoare”, iar acum e inginer programator. Deja lucrează pentru două companii în domeniu și se descurcă bine.

Pentru ea muzica este matematică. Se regăsește cel mai mult în musicall-uri și visează să ajungă pe Broadway.

error: Content is protected !!