Floreștiul, blocat în această dimineață: „Nu e posibil asa ceva!!! Sa faci 1 ora jumate sa iti duci copilul la școală si sa mai si ajungi la serviciu”

Updated on septembrie 13, 2024 Floreștiul, blocat în această dimineață: „Nu e posibil asa ceva!!! Sa faci 1 ora jumate sa iti duci copilul la școală si sa mai si ajungi la serviciu” 1
(Foto Cătălina Drîglă)

Floreștiul a fost blocat în această dimineață din cauzau unor lucrări. Șoferii și-au pierdut răbdarea în trafic și au atacat administrația locală pentru proasta administrare a situației.

„Domnule primar, Bogdan Pivariu , fii BARBAT si găsește soluții !!! Ca tot Florestiul e blocat. Nu e posibil asa ceva!!! Sa faci 1 ora jumate sa iti duci copilul la școală si sa mai si ajungi la serviciu. ( ca scoli suficiente nu avem ,iar cele pe care le avem au avut rezultate la examenele naționale de toata rusinea ).Oamenii au avut încredere si ti-au mai dat o șansă la ultimele alegeri. Nu ii dezamăgi!!! Sunt atâtea exemple de primari gospodari. Poti fi si tu unul dintre ei ! Dar fa o data naibii ceva!”, a transmis un șofer bolcat în trafic.

Mesajele de acest gen au curs în această dimineață:

„Pivariule,diseara vin pana la tine sa ți predau ambreiajul de la masina…..bătaie de joc ,bine ca faci balciuri”

„Cel putin 2 blocuri se ridicau in timpul cat se lucreaza la conducta”

„Lucrează și la Marion in timpul zilei și în timpul în care oamenii trebuie sa ducem copii la școală și să mergem la lucru!!
Noaptea nu se poate? Sau după ce ducem copii la școală și ajungem și noi la serviciu domn’ primar ? Bătaie de joc..
Mai suntem care ducem copii și la Cluj la școală grădinita
Stam in coloana până ne ia naiba”

(Sursa Video: Miruna Ioana/Trăiesc în Florești)

„Și eu mă înscriu, suspensia, ambreiajul și câteva pachete de țigări și aș recomanda să pună un preot la ieșire și la intrare în Florești să ne stropească cu apă sfințită să piară dracii! Cu sfinții și cu Dumnezeu și toti cei plecați dintre noi vorbim noi!”

Un șofer CTP a fost lăudat pentru prezența de spirit. „Mulțumesc șoferului de pe M26, care la 7.45, dându-și seama că are mulți copii în bus, a oprit frumos la școală, deși nu era obligat.
Să le dați prioritate la șoferii de la CTP când puteți. Au meserii grele și enervante…
O zi cu spor!”

error: Content is protected !!