CFR Cluj a adus un fotbalist care a jucat ultima dată la o retrogradată în Liga a 3-a din România

Updated on septembrie 13, 2024 CFR Cluj a adus un fotbalist care a jucat ultima dată la o retrogradată în Liga a 3-a din România 1

CFR Cluj a anunțat oficial transferul tânărului fundaș central Costel Avram, în vârstă de 22 de ani. Avram vine să umple golul lăsat de plecarea lui Arlind Ajeti, în vârstă de 30 de ani, la Bodrumspor. Deși a evoluat ultima oară pentru CSM Alexandria, echipă care a retrogradat în Liga 3, Avram reprezintă o soluție importantă pentru CFR în respectarea regulii U21.

„Bun venit, Costel Avram! Clubul CFR 1907 Cluj a semnat un contract cu fundașul Costel Avram, fotbalist eligibil pentru regula U21. Jucătorul a fost testat în ultima perioadă de staff-ul tehnic și, astfel, se alătură lotului echipei noastre.
Avram a evoluat în eșalonul secund pentru Dunărea Călărași, CSA Steaua și CSM Alexandria, debutând în Superligă în tricoul Chindiei Târgoviște.

Îi urăm mult succes în Gruia și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!” – comunicat Fotbal Club CFR 1907 Cluj.

Costel Avram a avut un parcurs fluctuant în cariera sa recentă. După ce a debutat în Superliga pentru Chindia Târgoviște în sezonul 2022-2023, echipă care a retrogradat, a semnat cu Steaua București în vara lui 2023. Totuși, la Steaua nu a reușit să impresioneze, fiind folosit doar în două meciuri sub comanda lui Daniel Oprița. Ulterior, a ajuns la CSM Alexandria, dar echipa a retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului trecut, informează playsport.ro

CFR Cluj a adus un fotbalist care a jucat ultima dată la o retrogradată în Liga a 3-a din România 2

Cu o cotă de piață de 25.000 de euro, conform Transfermarkt, Avram va concura pentru un loc în echipa lui CFR Cluj alături de fundași cu mai multă experiență, precum Anton Kresic (28 de ani), Leo Bolgado (26 de ani), Matei Ilie (21 de ani), Matija Boben (30 de ani) și Daniel Graovac (31 de ani).

Ioan Varga: ”Promovăm și jucătorii tineri. Aceasta va fi de acum politica clubului”
Finanțatorul grupării din Gruia a precizat că, de acum înainte, strategia va fi cu totul alta la CFR. Clujenii vor dori să promoveze și ei tineri de mare valoare, care pot deveni în timp produse de export pe sume importante.

Cât despre plecarea lui Bîrligea, și nu numai, finanțatorul a explicat că erau prea mulți jucători în lot.

”Nu dăm deloc înapoi! Au plecat jucători, este adevărat, dar se călcau în picioare. Vă transmit că noi vrem să câștigăm titlul, dar să promovăm și jucătorii tineri.

Aceasta va fi de acum politica clubului CFR Cluj”, a spus Ioan Varga, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!