O petiție a fost lansată pentru introducerea unei linii de autobuz directe de la VIVO la Florești

Updated on septembrie 12, 2024 O petiție a fost lansată pentru introducerea unei linii de autobuz directe de la VIVO la Florești 1

Un cetățean din comuna Florești a inițiat o propunere privind introducerea unei noi linii de transport în comun, cu destinația VIVO. În opinia sa, această măsură ar contribui la reducerea traficului auto, atât al clienților centrului comercial, cât și al angajaților acestuia.

Mall-ul Vivo din Cluj-Napoca, se află de fapt localizat la intrarea în comuna Florești din județul Cluj. Oamenii care locuiesc în Florești și vor să beneficieze de serviciile pe care mall-ul respectiv le oferă, au cu ce să ajungă la acesta, dar nu au cu se întoarce în Florești de la acesta. Trebuie să parcurgă o distanță destul de mare ca să ajungă într-o stație care să fie cât cât aproape pentru a putea lua un mijloc de transpport în comun. Există o stație pe partea opusă însă nu există treceri de pietoni care să permită traversarea în siguranță a celei mai aglomerate străzi din România.

Deja există linii care fac legătură directă între Cluj-Napoca și Vivo Mall, de aceea intenționez prin această petiție să se introducă o linie directă ce pornește din stația de bus din incinta mall-ului și merge direct în Florești fără ca oamenii să mai fie nevoiți să schimbe alte autobuze ca să ajungă în centrul comunei”, se arată în petiție.

„Este o nevoie la nivel de comunitate, deoarece Clujul mereu a avut o problemă în decongestionarea traficului, iar un număr foarte mare de autoturisme frecventează mall-ul care se află și lângă șoseaua principală. Este important să existe această posibilitate de a transporta oameni deoarece nu toți oamenii vor să vină cu mașina sau dispun de o mașină pentru a putea ajunge la un mall de unde își fac cumpărături.

Eu personal nu dispun de o mașină personală pentru că să deții o mașină într-un oraș la fel de aglomerat precum Clujul este o nebunie și un chin la nivel psihic de a găsi un loc de parcare și a pierde ore în trafic. În zona acestui mall există și mai multe puncte de interes pentru oameni, dar nu avem posibilitate de a ne întoarce în mod direct spre Florești”, a mai transmis inițiatorul petiției.

Petiția poate fi semnată aici: Petiție

error: Content is protected !!