Declinul fostului jucător de la CFR Cluj: „Am vorbit să vedem dacă mai vrea ceva de la viață”

Updated on septembrie 12, 2024  

Declinul fostului jucător de la CFR Cluj: „Am vorbit să vedem dacă mai vrea ceva de la viață” 1

Fostul atacant al CFR-ului, Billel Omrani a ajuns să joace pentru Poli Iași în acest sezon, dar și acolo are probleme. Billel Omrani a venit din Polonia de la Wisla Cracovia, liber de contract la Poli Iași. Iar înainte de a debuta la noua sa echipă, Cornel Șfaițer a decis să îl bage în ședință pe atacant.

Cornel Șfaițer a făcut o ședință înainte ca transferul lui Billel Omrani la Poli Iași să se realizeze și a luat decizia de a-i da acestuia o șansă. Oficialul moldovenilor a mărturisit la FANATIK  că înainte ca algerianul să debuteze i-a luat pulsul pentru a vedea dacă este dornic să facă performanță alături de noua sa echipă.

“Îl avem și pe Omrani și încă nu am luat decizia să vedem dacă îl debutăm sau nu. Am vrut să fie bine pregătit, să fie surpriză. Are peste o lună la noi. Am vorbit cu el miercuri. E un jucător masiv, puternic, are aproape 1.90 metri. Așa e construcția lui. E important să îl vedem în teren. Acolo e cel mai important să vedem cum este Omrani și dacă într-adevăr își dorește.

Asta a fost discuția când am dat OK-ul să vină la pregătire. Eu am vorbit mai des cu el. Are calități și am vrut să văd dacă mai vrea ceva de la viață, de la fotbal, de la el.

Asta a fost discuția. Altfel nu avea rost să ne încurcăm. Eu sper să nu fi greșit, dar nu pot paria 100%. Eu cred în el”, a declarat Cornel Șfaițer.

Billel Omrani are 31 de ani, iar după plecarea de la CFR Cluj forma sa a fost în scădere. Algerianul crescu de Marseille, a mai evoluat în România la FCSB și Petrolul Ploiești, iar toate mutările sale au fost făcute din postura de jucător liber de contract.

300.000 de euro este actuala sa cotă de piață, potrivit Transfermarkt, iar în 2019, la 26 de ani, era cotat la 3.9 milioane de euro, pe vremea când evolua în Gruia. 238 de meciuri a jucat Billel Omrani pentru formațiile din SuperLiga, perioadă în care a marcat de 49 de ori și în care a oferit 44 de pase de gol.

error: Content is protected !!