O femeie care însoțea vacile pe Calea Turzii a fost spulberată de o motocicletă

Updated on septembrie 10, 2024 O femeie care însoțea vacile pe Calea Turzii a fost spulberată de o motocicletă 1

O femeie de 33 de ani, care își însoțea o cireadă de bovine, a fost grav accidentată de o motocicletă aseară, pe DN1 E60, urcare înspre localitatea Feleacul.

Femeia s-ar fi angajat în traversarea drumului printr-un loc nemarcat, iar motocicleta, condusă de un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, a lovit-o în plin.

“La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, pe raza comunei Feleacu.

Din primele cercetările preliminare s-a constatat că o femeie, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care însoțea o turmă de bovine pe partea carosabilă, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, a fost accidentată de o motocicletă condusă din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre municipiul Turda, de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ“, a precizat IPJ Cluj.

Femeia de 33 de ani a suferit multiple traumatisme și a fost intubată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă înainte de a fi transportată la spital

error: Content is protected !!