Cluj: Un elev a fost fugărit de un alt minor cu un cuțit în Iulius Mall, chiar în prima zi de școală

Updated on septembrie 10, 2024 Cluj: Un elev a fost fugărit de un alt minor cu un cuțit în Iulius Mall, chiar în prima zi de școală 1

Doi minori au avut o altercație ieri, chiar în prima zi de școală, în complexul comercial Iulius Mall din Cluj Napoca.  Incidentul a fost aplanat de către oamenii de ordine, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și a identificat un tânăr asupra căruia au găsit un cuțit. Oamenii legii sunt în căutarea celuilalt tânăr implicat în incident.

,,La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au fost sesizați despre un posibil incident între doi minori, în incinta unui centru comercial de pe Strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o neînțelegere, între doi tineri.

Unul dintre cei doi, a fost condus la secția de poliție pentru continuarea verificărilor, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor-înțepător, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Celălalt tânăr, nu a fost găsit la fața locului, fiind continuate verificările pentru stabilirea identității acestuia.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc incidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun,” a transmis IPJ Cluj.

 

error: Content is protected !!