Cluj: Incendiu puternic la o hală de producție și un depozit. Au ars din temelii

Updated on septembrie 10, 2024 Cluj: Incendiu puternic la o hală de producție și un depozit. Au ars din temelii 1

Un incendiu puternic a izbucnit azi noapte la o hală de producție și o zonă de depozitare cu material lemnos din localitatea Râșca, județul Cluj.

Două autospeciale de la Huedin și întăriri de la Cluj-Napoca și Aghireșu, în total 22 de pompieri, au luptat timp de patru ore pentru a stinge focul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Huedin, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectată o hală de producție situată în localitatea Râșca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 23.50, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale de la Huedin. În paralel, forțele au fost suplimentate cu autospeciale de mare capacitate de la Garda de Intervenție Aghireșu, respectiv Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca.

În total, au acționat la fața locului 4 autospeciale cu o capacitate de 10.000 de litri de apă, încadrate de 22 de subofițeri. Misiunea a fost condusă de 2 ofițeri. Incendiul s-a manifestat generalizat, la hala de producție de aproximativ 200 de metri pătrați, precum și la o zonă destinată depozitării, de aproximativ 100 de metri pătrați.

Totodată, incendiul a fost favorizat de către materialele lemnoase depozitate în interior, cum ar fi rumeguș și cherestea. Acțiunile de stingere au durat aproximativ patru ore, iar în urma acestui eveniment nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un cablu de alimentare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

error: Content is protected !!