Cei doi jucători de la Universitatea Cluj, afară din lotul ales de Mircea Lucescu pentru meciul cu Kosovo

Updated on septembrie 6, 2024 Cei doi jucători de la Universitatea Cluj, afară din lotul ales de Mircea Lucescu pentru meciul cu Kosovo 1

Mircea Lucescu (79 de ani) a decis, după antrenamentul oficial de joi seară, lotul cu care va aborda meciul cu Kosovo, primul al ”Tricolorilor” din actuala ediție a UEFA Nations League.

Selecționerul a chemat la prima reprezentativă 25 de fotbaliști pentru ”dubla” cu Kosovo, care se va juca diseară, de la 21:45, la Priștina, cât și pentru duelul cu Lituania, de luni, 9 septembrie, ce va fi găzduit de Stadionul Steaua, tot de la 21:45

23 de jucători au fost aleși pentru prima confruntare, astfel că doi dintre ”Tricolori” au rămas pe dinafară de data aceasta. Este vorba despre Alexandru Chipciu (27 de ani) și despre Iulian Cristea (30 de ani), singurii reprezentanți ai celor de la U Cluj.

Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo – România
PORTARI: Florin Niță (numărul 1), Laurențiu Popescu (#12), Ștefan Târnovanu (#16)
FUNDAȘI: Andrei Rațiu (#2), Radu Drăgușin (#3), Cristian Manea (#4), Virgil Ghiță (#5), Nicușor Bancu (#11), Andrei Burcă (#15)

MIJLOCAȘI: Marius Marin (#6), Andrei Artean (#8), Nicolae Stanciu (#10), Ianis Hagi (#14), Răzvan Marin (#18), Darius Olaru (#21), Deian Sorescu (#23)
ATACANȚI: Denis Alibec (#7), George Pușcaș (#9), Valentin Mihăilă (#13), Florinel Coman (#17), Denis Drăguș (#19), Dennis Man (#20), Alexandru Mitriță (#22)

În afara lotului au rămas Iulian Cristea și Alexandru Chipciu, cei doi jucători convocați de la U Cluj, liderul Superligii.

Alexandru Chipciu: ”Naţionala este maximum pentru fiecare jucător, e frumos să te întorci”
“Eu am fost motivat să revin la naţională, dar nu a fost un scop al carierei mele. Clar naţionala este maximum pentru fiecare jucător, e frumos să te întorci. Înainte de EURO citeam presa şi se vorbea atunci de mine, şi începusem să cred aşa un pic, dar acum, chiar nu mă mai gândeam să mă reîntorc, nu mai aveam în cap asta.

Pare că n-am lipsit aşa de mult de la naţională, poate de unde am venit de mic aici, la Mogoşoaia, din 2005, când eram la Under-15.

Nu s-a schimbat nimic aici, doar am îmbătrânit noi, aşa mi se pare. De la ultima prezenţă la naţională de acum cinci ani s-au schimbat mulţi antrenori… şi jucători, pe mulţi i-am prins atunci când debutau la naţională, erau foarte tineri”, a spus Chipciu, pentru FRF TV.

error: Content is protected !!