Doi clujeni caută un taximetrist pentru a-i înapoia banii: „Am constatat abia azi greșeala. Noi am dori să luăm legătura cu domnul respectiv să plătim cursa”

Updated on septembrie 1, 2024 Doi clujeni caută un taximetrist pentru a-i înapoia banii: „Am constatat abia azi greșeala. Noi am dori să luăm legătura cu domnul respectiv să plătim cursa” 1

Într-o poveste care subliniază spiritul civic al locuitorilor din Cluj-Napoca, doi cetățeni s-au angajat într-o căutare neobișnuită după un taximetrist.

După o recentă călătorie în Spania, cei doi clujeni au luat un taxi de la aeroportul internațional Avram Iancu și au dorit să achite cursa de 40 de lei cu o bancnotă de 100 de lei. Din greșeală, șoferul le-a returnat restul cu două bancnote de 50 de lei.

Acum, clujenii sunt hotărâți să găsească taximetristul și să-i returneze suma datorată.

„Buna seara! Ma numesc ……….. In noapte de 28 spre 29 august am luat in Taxi de la aeroportul Cluj. Noi am aterizat cu cursa de Valencia.

Am solicitat cursa pana pe str. ….Am efectuat cursa cu un………. Am achitat 100 lei, cursa fiind 40 lei. Din greșeală d- taximetrist ne-a dat rest tot 100 lei. Doua bancnote de 50 lei. Era întuneric si nu a observat. Nici noi de asemenea.

Am constatat abia azi greșeala. Noi am dori sa luam legătura cu d-l respectiv sa plătim cursa. Va rugam sa ne ajutați”, se arată într-un mesaj postat de Clubul Taximetriștilor din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!