Jysk a deschis un nou magazin în Cluj Napoca și vine cu reduceri de 75% la peste 2000 de produse, timp de o săptămână

Updated on august 29, 2024 Jysk a deschis un nou magazin în Cluj Napoca și vine cu reduceri de 75% la peste 2000 de produse, timp de o săptămână 1

Jysk, unul dintre cele mai mari retaileri internaționali de mobilă și decorațiuni deschide un nou magazin în Cluj-Napoca!

Compania scandinavă JYSK inaugurează astfel al șaselea magazin la Cluj. Marea deschidere a avut loc astăzi, 29 august.

Magazinul este amplasat în Mărăști, fiind o nouă adiție a zonei comerciale din Parkingul Mărăști – clădire preluată și revitalizată de Studium Green, primul dezvoltator de clădiri verzi din Transilvania.

Clujenii din Mărăști se vor putea bucura de un nou spațiu comercial de 1.215 metri pătrați, unde vor găsi mobilier și decorațiuni pentru toate gusturile. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 – 20:00, fiind situat în incinta Parking Mărăști.

Jysk a deschis un nou magazin în Cluj Napoca și vine cu reduceri de 75% la peste 2000 de produse, timp de o săptămână 2

Timp de o săptămână, până în 4 august, clujenii vor avea parte și de o ofertă specială, peste 2000 de produse la prețuri speciale, cu până la 75% reducere.

Nu este singurul magazin Jysk inaugurat astăzi în țară. Compania a deschis un nou magazin și în București. Cu o suprafaţă totală de 1.250 mp, noul magazin JYSK din Bucureşti este amplasat la parterul centrului comercial Vitantis, aflat pe şoseaua Vitan-Bârzeşti. Odată cu inaugurarea JYSK Bucureşti Vitantis, compania scandinavă ajunge la 18 magazine în zona Bucureşti-Ilfov.

error: Content is protected !!