Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului

Updated on august 29, 2024 Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului 1

Clujul a fost ales de Horia Brenciu drept locație pentru cel mai recent videoclip.

Videoclipul surprinde imagini din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Lucian Blaga și pe strada Clinicilor, dar și multe cadre din în interiorul Castelului Banffy din Răscruci.

Noua piesă se numește ,,Cea mai frumoasă femeie” iar artistul a lansat-o pe 27 august, chiar de ziua lui. ,,Peste 2 zile, vine nouă mea piesă, cu clipul aferent! S-a filmat 2 zile la el. Regizorul Iura Luncasu m-a pus să fac tot felul de năzbâtii… Amândoi am încercat să găsim… cea mai frumoasă femeie! Pe 27 august vedeți dacă am și reușit!”, a scris artistul pe pagina sa, cu două zile înainte de lansarea noii melodii.

”S-a filmat 2 zile la el. Regizorul Iura Luncașu m-a pus să fac tot felul de năzbâtii… Amândoi am încercat să găsim… cea mai frumoasă femeie”, a spus Brenciu.

Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului 2 Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului 3 Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului 4

Pe 27 august, Horia Brenciu a împlinit 52 de ani. Cu această ocazie, soția lui, Alice Dumitrescu, i-a transmis un mesaj care a emoționat pe toată lumea. „E ziua celui mai frumos bărbat din lume! Să fii fericit, iubire!”, a fost mesajul transmis de Alice Dumitrescu pentru soțul ei, Horia Brenciu.

Horia Brenciu s-a născut în 27 august 1972 la la Brașov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Cântărețul își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

De-a lungul carierei sale muzicale, Horia Brenciu a fost în juriul X-Factor, emisiune realizată de Antena 1, însă în 2019 s-a întors ca jurat la Vocea României, emisiune realizată de Pro TV, în locul cântăreței Andra.

error: Content is protected !!