Anunțul hazliu al unei tinere din Cluj Napoca care își caută o nouă colegă de apartament: ,,Colega mea de apartament mă lăsa pentru hăndrălău”

Updated on august 28, 2024 Anunțul hazliu al unei tinere din Cluj Napoca care își caută o nouă colegă de apartament: ,,Colega mea de apartament mă lăsa pentru hăndrălău” 1

Un anunț amuzant a fost postat de o tânără din Cluj-Napoca pe un grup de imobiliare. Tânăra explică în anunț că are nevoie de o nouă colegă de apartament, deoarece colega anterioară a părăsit-o pentru iubit.

,,Buna ziua, datorită faptului ca colega mea de apartament ma lasa pentru handralau camera din poze este disponibila incepand cu 15 septembrie. Chiria totala a apartamentului este de 380 de euro adica 190 de persoana plus intretinere si facturi, despre întreținere pot sa spun ca e destul de mica în special iarna.

Apartamentul e decomandat spațiile pe care o sa le împărțim fiind bucătăria baia și balconul. Pentru mai multe detalii te rog eu frumos viața mea să-mi scrii în privat și răspund la orice întrebare.

DESPRE MINUNATA EU:

– lucrez de acasă deci sunt mult pe aici

– apreciez enorm curățenia în spațiile comune

– ai cu cine povesti bea un pahar sta la o barfa

– apreciez liniștea

– sunt efectiv sora ta mai mare dacă nu ai avut una

Apartamentul se afla in Manastur pe strada Primăverii. Pwp”, transmite tânăra în anunț.

error: Content is protected !!