Lia Olguta Vasilescu se ia de Cluj: „La noi în oraș nu au cantat femei cu barba cum s-a întâmplat la Cluj, la festival”

Updated on august 25, 2024 Lia Olguta Vasilescu se ia de Cluj: „La noi în oraș nu au cantat femei cu barba cum s-a întâmplat la Cluj, la festival” 1

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac la adresa Clujului in cadrul congresului PSD de sambata. Ea a sustinut ca orasul transilvan a gazduit „femei cu barba”.

„Doamna Lasconi nu a aparut inca prin Craiova. Noi nu avem nici Vama Veche, nici femei cu barba care sa cante prin oras asa cum s-a intamplat la Cluj la festival si din cauza asta cred ca abia la targul de Craciun o sa o prindem. Cam asta ar fi legatura candidatilor la presedintia Romaniei cu Craiova si cu judetul Dolj”, a spus Olguta Vasilescu in fata delegatilor PSD, citată de aktual24.ro.

Lia Olguta Vasilescu s-a referit la artisul Sam Smith, care a avut un concert in cadrul Festivalului Untold de la Cluj.

Unul dintre cei mai așteptați artiști de la UNTOLD 2024 a fost Sam Smith, cântărețul britanic câștigător al unui premiu Oscar. În aplauzele spectatorilor, el a urcat pe scenă sâmbătă. „Mă bucur că m-ați primit la Untold, suntem onorați să fim aici cu voi în această seară, pe acest stadion incredibil.

Lia Olguta Vasilescu se ia de Cluj: „La noi în oraș nu au cantat femei cu barba cum s-a întâmplat la Cluj, la festival” 2

Vă mulțumim din suflet că ne-ați primit aici pe scenă! În toate concertele, le spunem oamenilor același lucru, seara aceasta este despre un singur lucru, despre libertate. Așa că vă rugăm să vă distrați alături de noi în această seară. Mulțumim! Sper să vă placă show-ul”, a transmis artistul imediat ce a urcat pe scenă, potrivit libertatea.ro.

Cântărețul a interpretat cele mai cunoscute melodii ale sale și și-a uimit fanii cu aparițiile lui extravagante. A schimbat chiar și mai multe rochii, la un moment dat a purtat și o ținută cu steagul comunității LGBT. „A fost visul meu, de când eram copil, să stau pe o scenă îmbrăcat astfel”, a spus Sam Smith.

Unii l-au aplaudat pentru apariție, alții l-au criticat pe rețelele de socializare. „Pe Babasha l-ati huiduit și fluierat 😂 Pe ăsta cu dres și îmbrăcat demonic îl aplaudați 🤦”, „Abia am așteptat să-i văd chiloții tanga lui Sam Smith.

Mi-am luat bilet, am închiriat apartamentul. Cheltui 2000 euro, dar odată în viață vezi chiloții lui Sam Smith. Poate îi aruncă și îi primesc în cap să ating Nirvana, să mă iluminez. Doamne ajută!”, „O voce absolut superbă!! M-au trecut fiorii! 🤩 Însă din păcate un bărbat în body și portjartiere, pe tocuri și cu coarne în cap… pentru mine”, „A fost un concert extraordinar, de la început și până la final, voce, ținute, punere în scenă, totul a fost minunat!”.

error: Content is protected !!