Dan Petrescu a făcut antrenament cu jucătorii imediat după victoria cu Pafos din Conference League

Updated on august 23, 2024 Dan Petrescu a făcut antrenament cu jucătorii imediat după victoria cu Pafos din Conference League 1

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, scor 1-0, pe formația cipriotă Pafos, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Unicul gol al echipei antrenate de Dan Petrescu (56 de ani) a fost marcat de fotbalistul kosovar Meriton Korenica (27 de ani), în minutul 16.

Antrenorul Dan Petrescu a rămas pe teren, după victoria cu Pafos, pentru a face antrenament cu jucătorii care nu au evoluat în partida din Europa, pe motiv că este îngrijorat de următorul meci din Superligă, unde CFR Cluj o va întâlni, acasă, pe 25 august, de la ora 19:00, pe FC Botoșani.

“Mă îngrijorează meciul următor din campionat, d-aia am și rămas pe teren acum, am făcut antrenament cu cei care nu au jucat azi.

Cum știți, vom juca cu alți 11 (n.r. jucători). Soluțiile nu-s așa multe, mai ales că Ilie, Postolachi și Peteleu sunt accidentați.”, a declarat Dan Petrescu, citat de Digisport.ro.

Dan Petrescu, supărat pe arbitraj
Dan Petrescu a fost nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Novak Simovic, care a interpretat mai multe faze în favoarea echipei din Cipru. „Super Dan” a evidențiat faptul că centralul sârb al partidei din Gruia nu a fost imparțial în momente cheie ale partidei, cum ar fi faza penalty-ului cerut pentru un fault asupra lui Pangiotis Tachtsidis în careul lui Pafos, aspect pe care l-a evidențiat și președintele ardelenilor, Cristi Balaj.

„Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat. Noi am avut un gol, ei au avut posesia. Un cartonaș roșu a schimbat cursul jocului. M-a îngrijorat și arbitrajul, mi s-a părut că era cipriot! Nu am mai văzut o asemenea manieră de arbitraj de când jucăm acasă. S-a văzut valorea lor. Jucătorii noștri au stat bine.

Stai că jucăm peste o săptămână în Cipru! Au jucători de mare clasă. Pe noi ne îngrijorează meciul din campionat. Deja mă gândesc la meciul cu Botoșani. Sunt șanse 50-50, sper să fie un arbitraj bun. Dacă jucăm 11 la 11 sper să ne menținem și mai bine.

Un rezultat foarte bun! (n.r. referitor la LASK Linz – FCSB 1-1)”, a declarat Dan Petrescu, citat de prosport.ro.

error: Content is protected !!