Șofer din Cluj, accident grav după ce s-a izbit de un cap de pod

Updated on august 19, 2024 Șofer din Cluj, accident grav după ce s-a izbit de un cap de pod 1

Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu câteva minute pe DNA 1C, ruta Baia Mare – Seini, pe raza localității Săbișa.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism înmatriculat în Cluj a adormit la volan, a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, una dintre acestea fiind resuscitată chiar în aceste momente de către echipajele de ambulanță ajunse la fața locului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, patru persoane au fost rănite în urma accidentului și sunt în prezent supuse evaluărilor medicale. După minute bune de luptă pentru viață, echipajele medicale au reușit să îl resusciteze pe pasagerul găsit în stop cardio-respirator.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Baia Mare-Halmeu, în zona localității Săbișa, județul Maramureș, un autoturism a părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea a patru persoane, ce sunt în evaluare medicală.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ și se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.”

error: Content is protected !!