CFR Cluj își aduce atacant și nu este Louis Munteanu. Revine în Liga 1 după doar un an

Updated on iulie 25, 2024 CFR Cluj își aduce atacant și nu este Louis Munteanu. Revine în Liga 1 după doar un an 1

Virgiliu Postolachi (24 de ani) semnează cu CFR Cluj, la un an de la plecarea din SuperLigă. La începutul sezonului trecut din SuperLiga, Virgiliu Postolachi a plecat de la UTA și a semnat cu Grenoble, grupare din Liga a 2-a franceză.

După doar un an la Grenoble, Virgiliu Postolachi revine în SuperLiga și semnează cu CFR Cluj. Atacantul a ajuns la o înțelegere cu gruparea antrenată de Dan Petrescu (56 de ani), după ce ”Bursucul” tocmai anunțase zilele trecute că urmează noi transferuri la formația din Gruia, scrie digisport.ro.

”Pianistul” crescut la PSG ajunge la CFR Cluj în schimbul sumei de 200.000 de euro, anunță jurnaliștii francezi. Pentru a-l transfera de la UTA Arad, cei de la Grenoble au plătit 300.000 de euro în urmă cu un an.

De-a lungul carierei, Postolachi a jucat pentru echipa U19 a lui Paris Saint-Germain (6 meciuri, 2 goluri), Vendsyssel (14 meciuri), Royal Mouscron (14 meciuri), echipa a doua a lui Lille (17 meciuri), echipa a doua a lui PSG (36 de meciuri, 5 goluri, o pasă de gol) și UTA Arad (48 de meciuri, 14 goluri, 3 assist-uri).

Cifrele lui Virgiliu Postolachi
33 de meciuri a jucat Virgiliu Postolachi la Grenoble în sezonul 2023/2024
Patru goluri a marcat Virgiliu Postolachi în meciurile jucate la Grenoble
500.000 de euro este cota de piață a lui Virgiliu Postolachi, potrivit Transfermarkt

error: Content is protected !!