Irina Deaconescu, soția lui Cristi Manea, ironii la adresa lui CFR Cluj

Updated on iulie 21, 2024 Irina Deaconescu, soția lui Cristi Manea, ironii la adresa lui CFR Cluj 1

Cristi Manea (26 de ani) s-a despărțit în această vară de CFR Cluj și a semnat cu Rapid. După 230 de meciuri și cinci titluri de campion câștigate în tricoul ardelenilor, fundașul dreapta a schimbat echipa.

Soția lui Cristi Manea, Irina, a fost prezentă și ea pe Giulești la debutul pe teren propriu al fotbalistului, alături de cele două fetițe, Victoria și Venus.

Aflată prima oară pe Giulești, soția lui Cristi Manea a fost cucerită de energia transmisă de public și plăcut impresionată de atmosfera creată de suporterii rapidiști. Irina Manea a făcut aluzie la faptul că stadionul din Gruia are o asistență mai redusă în tribune, asta după ce și fundașul dreapta al giuleștenilor s-a legat de acest aspect, scrie digisport.ro.

”A fost extraordinar, nu mă așteptam să fie atât de multă lume, nu eram obișnuită cu atmosfera, dar ușor-ușor ne obișnuim și Victoriei i-a plăcut enorm, a strigat, Venus este la primul ei meci”, a declarat Irina Manea.

”O remiză dramatică. Din fericire, noi am egalat. Am avut niște ocazii foarte mari și trebuia să marcăm. Chiar le spuneam băieților: ‘dacă au o ocazie, e posibil să fie gol’. M-am simțit foarte bine. E altceva când joci cu stadionul plin. Parcă joc de o viață aici”, a declarat și Cristi Manea la finalul meciului.

Irina Deaconescu este partenera lui Cristi Manea de la CFR Cluj, iar cei doi au devenit părinți pentru a doua oară la începutul anului 2022.

Irina Deaconescu a explicat ce înseamnă, de fapt, viața unei soții de fotbalist.

”Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina Rodriguez (n.r. partenera lui Cristiano Ronaldo). Nu știu de ce este atât de des întâlnită întrebarea asta. Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina și nu mai știu la cine.

Realitatea este că nu-l ai pe bărbatul tău lângă tine 90% din timp, deci nu știu ce este așa spectaculos. Într-adevăr ai anumite beneficii. Ai o viață frumoasă, câștigă bine, dar de cele mai multe ori, femeile care sunt cu fotbaliști sunt judecate că sunt pe interes, că stau acasă și nu fac nimic. Realitatea este, de fapt, că femeia aia care este căsătorită cu un fotbalist stă singură acasă, nu e neapărat cazul meu.

Eu vorbesc acum în general. Are grijă de copii, are grijă de casă… Asta e o muncă foarte, foarte complicată, care implică foarte mult stres. Da, poate este partea asta financiară care te ajută să nu ai grijă zilei de mâine. Știți foarte bine că această carieră nu este foarte lungă”, a declarat soția lui Cristi Manea, printre altele.

error: Content is protected !!