Cluj: Accident între 2 mașini și o motocicletă pe Calea Baciului. Trei persoane necesită îngrijiri medicale

Updated on iulie 18, 2024 Cluj: Accident între 2 mașini și o motocicletă pe Calea Baciului. Trei persoane necesită îngrijiri medicale 1

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, între două autoturisme și o motocicletă, pe Calea Baciului, în jurul orei 09:30.

În urma accidentului trei persoane au nevoie de îngrijire medicală din partea medicilor. Un bărbat de 30 de ani și o femeie de aproximativ 20 de ani au fost răniți în urma accidentului, prezentând mai multe traumatisme, iar o vârstnică de 70 de ani a suferit un atac de panică.

În aceste momente persoanele rănite sunt transportate la spital.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Baciului. În accident au fost implicate o motocicletă și două autoturisme. Trei persoane necesită îngrijiri medicale. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani și o femeie de aproximativ 20 de ani, care sunt conștienți și cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme. De asemenea, o femeie de aproximativ 70 de ani a suferit un atac de panică. Cu toții vor fi transportați la spital în momentele următoare,” a transmis ISU Cluj.

Cluj: Accident între 2 mașini și o motocicletă pe Calea Baciului. Trei persoane necesită îngrijiri medicale 2

error: Content is protected !!