Polițist din Cluj, lăudat de doi turiști străini. Aceștia au transmis un mesaj de mulțumire

Updated on iulie 17, 2024  

Polițist din Cluj, lăudat de doi turiști străini. Aceștia au transmis un mesaj de mulțumire 1Doi turiști cehi au fost implicați într-un accident de motocicletă la începutul lunii. Incidentul a dus la rănirea a unuia dintre aceștia și a fost necesară intervenția rapidă a echipajelor medicale.

În mijlocul acestei situații dificile, agentul Mircea Benta, polițist rutier în cadrul Poliției municipiului Turda, s-a evidențiat prin profesionalismul și empatia de care a dat dovadă. David Svec, prietenul victimei și martor al accidentului, a trimis un e-mail de mulțumire către IPJ Cluj, în care a descris sprijinul excepțional oferit de polițist.

„Aflăm prin intermediul unui e-mail de mulțumire primit de la un cetățean ceh, despre profesionalismul și empatia colegului nostru Mircea, polițist rutier în cadrul Poliției municipiului Turda.

La începutul lunii iulie, domnul Svec, alături de un prieten de-al său, de asemenea cetățean ceh, tranzitau zona municipiului Turda cu motocicletele, însă la ieșirea din oraș s-a produs un accident rutier, iar prietenul acestuia a fost preluat de urgență de echipajele medicale și transportat la spital.
Necunoscând orașul, limba română sau chiar procedurile legale într-o astfel de situație, domnul S. a fost ajutat de colegul nostru. După cum am aflat acum, Mircea l-a sprijinit cu identificarea unei unități de cazare, iar în zilele care au urmat evenimentului rutier, cu obținerea informațiilor legate de starea medicală a prietenului lui, transferat ulterior la un alt spital din județ și cu toate informațiile de context care i-au fost necesare.

Polițist din Cluj, lăudat de doi turiști străini. Aceștia au transmis un mesaj de mulțumire 2 Polițist din Cluj, lăudat de doi turiști străini. Aceștia au transmis un mesaj de mulțumire 3

Mircea, îti mulțumim și noi pentru modul în care ai gestionat situația, pentru dedicare, efort și atitudine!
Ai răspuns nevoilor unei persoane aflate într-un moment dificil, iar noi îți mulțumim pentru că ne-ai reprezentat colectivul cu profesionalism!”

error: Content is protected !!