Universitatea Cluj a remizat 1-1 cu FCSB. Ioan Ovidiu Sabău: „Suntem la 60-70% din potențial”

Updated on iulie 14, 2024 Universitatea Cluj a remizat 1-1 cu FCSB. Ioan Ovidiu Sabău: „Suntem la 60-70% din potențial” 1

„U” Cluj a terminat la egalitate cu FCSB, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din prima etapă a sezonului 2024-2025 al Superligii de fotbal.

Ioan Ovidiu Sabău a spus, după FCSB – U Cluj 1-1, că așteaptă noi transferuri, deoarece echipa este la 60-70% din potențial.

„Mai avem mult de lucru, nu avem încă ritm. Când nu ai o pregătire bună și ai teamă de a te demarca, când suntem destul de lent și avem mingi ușor pierdute, sunt semne clare că mai avem de lucru și că avem probleme de ordin fizic.

Când ești obosit, nu ai echilibru. Dacă era alta pasa, sigur ajungeam în poziții de 1 la 1 cu portarul advers. Totuși, este un rezultat echitabil, a fost un adversar dificil FCSB. Suntem d-abia la 60-70% din potențial.

E un punct important, ne dă încredere. Sper ca și ceilalți jucători să se integreze rapid. Au și ei nevoie de jocuri. Mai trebuie să vină vreo trei jucători, căutăm”, a declarat Ovidiu Sabău.

Dan Nistor, mesaj dur pentru Dan Șucu după ce a marcat din penalty împotriva FCSB: „Mai multă baftă în afaceri”

Reporterii au abordat cu Dan Nistor după FCSB – U Cluj 1-1 subiectul penalty-ului ratat în sezonul trecut: „Ai marcat din penalty împotriva FCSB-ului. Meciul trecut ai ratat. Aștepți scuze din partea patronului de la Rapid, care te-a acuzat data trecută?”.

Jucătorul nu a ezitat și a răspuns fără să stea pe gânduri: „Să fie sănătos patronul de la Rapid. Îi doresc multă baftă. Mai multă baftă în afaceri, că la fotbal, din câte văd, nu se pricepe”.

Dan Șucu declara la acel moment: „Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu ‘omenia’ este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea ‘Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj, să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?’”.

error: Content is protected !!