Jucătorul despre care Adrian Mititelul spunea că ”fără 2.000.000€ minimum nu pleacă” a ajuns la Universitatea Cluj

Updated on iulie 12, 2024 Jucătorul despre care Adrian Mititelul spunea că ”fără 2.000.000€ minimum nu pleacă” a ajuns la Universitatea Cluj 1

FCU Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu (56 de ani), l-a cedat în această perioadă de mercato pe atacantul Vladislav Blănuță (22 de ani). Vladislav Blănuță a semnat cu cei de la ”U” Cluj pentru un sezon, sub formă de împrumut.

FCU Craiova a anunțat împrumutul lui Vladislav Blănuță la ”U” Cluj prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

”Vladislav Blănuță va evolua sub formă de împrumut pentru următorul sezon la FC Universitatea Cluj. Mult succes, Vlad. Te așteptăm să te întorci înapoi mai puternic!”, a transmis FCU Craiova, pe Facebook.

Despre Vladislav Blănuță, Adrian Mititelu spunea recent că nu îl va ceda definitiv pentru mai puțin de două milioane de euro.

”Pentru Blănuță am primit oferte de bani. O sumă pentru împrumut și una pentru transfer definitiv. Din Ungaria pentru împrumut cu opțiune și din Cehia o sumă importantă.

Dacă e o sumă importantă, îl dau. Fără 2 milioane minimum nu pleacă. Am găsit un vârf care joacă undeva în Franța. Dacă pleacă Blănuță, ar fi un obiectiv”, a afirmat Adrian Mititelu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Cifrele lui Vladislav Blănuță
500 de mii de euro este cota de piață a lui Blănuță, potrivit Transfermarkt.
8 goluri și două assist-uri în 34 de meciuri a adunat Vladislav Blănuță la FCU Craiova în sezonul 2023/2024.

error: Content is protected !!