Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul Cluj către orașe din Europa

Updated on iulie 11, 2024 Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul Cluj către orașe din Europa 1

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va introduce două noi zboruri de pe Aeroportul Internațional Cluj, începând cu luna octombrie.

Prima dintre cele două rute noi, spre Stuttgart (Germania) va fi inaugurată în 27 octombrie 2024 și va fi operată în zilele de joi și duminică. Ruta dintre Cluj Napoca și Lisabona, capitala Portugaliei, va fi operată în fiecare luni și vineri, începând cu data 28 octombrie 2024, informează boardingpass.ro.

Biletele de avion pentru zborurile de pe cele cinci rute noi anunțate de Wizz Air sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

De asemenea, Wizz Air va relua zborurile pe alte două rute din Cluj Napoca, cea către Viena (Austria) din 1 octombrie 2024, în zilele de marți, joi și sâmbătă, și cea către Lyon (Franța) din 28 octombrie 2024, în fiecare luni, miercuri și vineri.

Wizz Air introduce și cinci noi curse de pe aeroportul din Otopeni
Compania aeriană maghiară va zbura de la finele lunii octombrie 2024 de la aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni) din București spre Stuttgart (Germania), Milano MXP și Trieste (Italia).

Zborurile dintre București și aeroportul Malpensa din Milano vor fi disponibile în fiecare zi, începând cu data de 27 octombrie 2024.

Ruta dintre capitala României și aeroportul din Trieste (Italia) va fi inaugurată în 29 octombrie 2024, iar zborurile vor fi operate în fiecare zi de marți și sâmbătă.

București – Stuttgart, a treia rută nouă, va fi inaugurată în 28 octombrie 2024 și va fi operată în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

error: Content is protected !!