Cluj: Salina Turda, precizări după închiderea în plin sezon turistic: „Nu are nicio legătură cu activitățile militare”

Updated on iulie 10, 2024 Cluj: Salina Turda, precizări după închiderea în plin sezon turistic: „Nu are nicio legătură cu activitățile militare” 1

Administratorii Salinei Turda au anunțat zilele trecute că obiectivul turistic va fi gazda unui proiect unic zilele acestea, dar încă nu se știe despre ce este vorba.
Așadar, în perioada 7-13 iulie se derulează misteriosul proiect despre care administratorii salinei pare că nu doresc să facă mai multe dezvăluiri.

Dragii noștri vizitatori, vă pregătim o surpriză de proporții!
În intervalul 7-13 iulie 2024 Salina Turda va fi casa unui proiect unic, pe care promitem să vi-l împărtășim la momentul oportun! Vă rugăm așadar, respectuos, să vă devansați ori amânați vizita cu o săptămână!

Vă întâmpinăm cu același drag, până în 6 iulie 2024 și din 14 iulie 2024 pentru a vă oferi clipe de neuitat în cel mai spectaculos subteran din lume, Salina Turda!”, au transmis reprezentanții Salinei Turda, conform Ziua de Cluj.

Cei de la Salina Turda au venit cu precizări și spun că obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar, nu pentru desfășurarea unor activități militare în zonă, cum au presupus unele minți odihnite.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, societatea Salina Turda SA formulează următorul punct de vedere, cu scop de dezmințire a informațiilor eronate vehiculate la adresa obiectivului turistic:

Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare‼️

În perioada 7 iulie 2024 – 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar.

De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, transmit cei de la Salina Turda.

error: Content is protected !!