Cristi Manea, despre plecarea de la CFR Cluj: ”Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

Updated on iulie 5, 2024 Cristi Manea, despre plecarea de la CFR Cluj: ”Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România” 1

Cristi Manea a revenit în țară, vineri, 5 iulie 2024, cu echipa, din cantonamentul din Slovenia, încântat de pasul făcut, dar și supărat pe fosta sa echipă, CFR Cluj.

Manea a semnat cu giuleștenii din postura fotbalistului liber de contract, dar diriguitorii grupării din Gruia au încercat să-l păstreze în lot și i-au făcut și o ofertă. Internaționalul român este însă deranjat pentru că, spune el, din cauza celor de la CFR a pierdut el contactul cu echipa națională și astfel a ratat prezența la EURO 2024.

”Nu mă interesează (n.r. – ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat.

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. – din sezonul trecut) și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău că au fost eliminați.

Normal (n.r. – că-și dorește să revină), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi și sper să mă întorc la națională.

Normal că mă așteptam (n.r. – ca cei de la CFR Cluj) să mă sprijine mai mult, dar așa e în România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a spus Manea, citat de Digisport.ro.

Manea susține că mai este iubit de anumiți oameni la Cluj, dar nu regretă pasul făcut iar spre București.

”Eu respect clubul acela, toți oamenii din jurul clubului, am fost ajutat, și eu am ajutat clubul, dar am un gust amar pentru că se putea termina altfel.

Știu că multă lume mă iubește acolo, dar așa e în fotbal. Sper să joc cât mai bine aici”, a mai spus Manea.

Cristi Manea a dezvăluit că în ultima vreme nici selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani) nu a mai ținut legătura cu el.

Cu selecționerul nu prea am vorbit, doar cu secunzii am mai ținut legătura. Cu un ochi plângeam și cu unul mă bucuram la meciurile noastre de la EURO”, a mai spus Manea.

error: Content is protected !!