Dan Petrescu a mai făcut un transfer la CFR Cluj. „Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! ”

Updated on iunie 26, 2024 Dan Petrescu a mai făcut un transfer la CFR Cluj. „Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! ” 1
Dan Petrescu își pregătește echipa pentru un nou titlu cu CFR Cluj. ”Bursucul” vrea să-și creioneze un lot cu care să atace primul loc, iar CFR Cluj este extrem de activă în perioada de mercato.

Miercuri, 26 iunie, CFR Cluj a anunțat transferul lui Kalifa Kujabi (24 de ani), mijlocaș din Gambia care aparținea de italienii de la Frosinone, echipă care tocmai a retrogradat în Serie B.
În sezonul trecut, însă, noua achiziție a celor de la CFR Cluj a jucat doar în liga a treia din Italia, pentru SEF Torres 1903.

Bine ai venit, Kalifa Kujabi!
Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre!

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903
Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au scris cei de la CFR Cluj pe rețelele sociale, potrivit Digi 24.

75.000 de euro este cota de piață a lui Kalifa Kujabi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
Aducerea lui Kalifa Kujabi reprezintă o nouă mutare efectuată de CFR Cluj în această perioadă de mercato, după ce ardelenii i-au mai recrutat anterior pe Anton Kresic, Mohammed Kamara, Armend Thaqi, Andrei Artean, Simao Rocha și Adrian Păun.

Viorel Moldovan a explicat transferul lui Cristi Manea la Rapid: „E un jucător care a câştigat trofee!”
Preşedintele giuleştenilor l-a descris în termeni laudativi pe Cristi Manea, noua achiziţie a Rapidului. De asemenea, oficialul clubului bucureştean speră ca fostul fundaş de la CFR Cluj să se adapteze cât mai repede la spiritul din Giuleşti şi să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele în noul sezon.

„De asta l-am şi adus. Mi s-a pus o întrebare la prezentarea mea, dacă ne-ar interesa Manea. Am răspuns că nu, pentru că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi.

E un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt internaţional, a venit liber de contract şi poate juca şi fundaş central. E şi pe placul antrenorului, deci n-a fost o problemă să semnăm. Sper să se acomodeze repede cu spiritul rapidist şi echipa.

Trebuie să consolidăm echipa, sunt anumite posturi pe care să le consolidăm şi să aducem jucători să fim competitivi. Căutăm şi români, că mă interesează românii, dar şi străinii, dacă au un nivel superior şi aduc acest nivel, normal, vom vedea”, a declarat Viorel Moldovan, conform Orange Sport.

error: Content is protected !!