Accident grav în Cluj. 5 răniţi, între care şi doi copii, după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit puternic

Updated on iunie 23, 2024 Accident grav în Cluj. 5 răniţi, între care şi doi copii, după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit puternic 1

Două autoturisme şi un TIR au fost implicate într-un accident rutier produs duminică după amiază pe drumul naţional 1, în Gilău. Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite, printre victime numărându-se şi doi copii. Traficul rutier în zona accidentului, îngreunat.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:45, în localitatea Gilău, pe DN1 -E60. Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Cluj, trei autovehicule, respectiv două autoturisme şi un autocamion au fost implicate în eveniment.

”Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori şi 3 adulţi. La faţa locului acţionează echipajele de la Garda de Intervenţie Gilău, cu o autospecială şi două ambulanţe SMURD, respectiv o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Jideţean. Pentru a sprijini partea medicală, la faţa locului va ateriza şi elicopterul SMURD”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

”Din cercetările preliminare efectuate a reiesit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.

Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani, precum și a trei pasageri, dintre care un adult și doi minori.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”.

error: Content is protected !!