S-a deschis Dinoland la Wonderland Cluj, un parc tematic cu 25 de dinozauri expuși

Updated on iunie 13, 2024 S-a deschis Dinoland la Wonderland Cluj, un parc tematic cu 25 de dinozauri expuși 1

Începând cu vinerea trecută, s-a deschis Dinoland la Wonderland Cluj Resort. „Nu uita că am deschis parcul Dinoland la Wonderland! În mijlocul naturii, într-o atmosferă magică, te vei întâlni cu o varietate de specii de dinozauri în mărime naturală.

Dinoland este locul perfect pentru o experiență educativă și distractivă pentru copii și adulți deopotrivă. Deschis în prezent și disponibil și în cadrul Evenimentului Wonder Family Fest. Alătură-te nouă și fii parte din această aventură preistorică!” au transmis reprezentanții Wonderland.

DINOLAND din incinta resortului WONDERLAND se dorește a fi un parc tematic unde vizitatorii de orice vârstă pot vedea și afla date interesante despre o mulțime de dinozauri care populau TERRA în urmă cu sute de milioane de ani, în perioadele geologice Triasic, Jurasic, Cretacic.

Cei peste 25 de dinozauri expuși în DINOLAND sunt printre cele mai reprezentative exemplare atestate științific, reproducerile fiind bazate pe elementele anatomice desoperite de-a lungul timpului de către paleontologi.

S-a deschis Dinoland la Wonderland Cluj, un parc tematic cu 25 de dinozauri expuși 2 S-a deschis Dinoland la Wonderland Cluj, un parc tematic cu 25 de dinozauri expuși 3

Dintre replicile de dinozauri expuși (statici, dar și foarte mulți animatronici, care scot sunete înfricoșătoare), unii având dimensiuni impresionante enumerăm:

DIPLODOCUS (peste 12 m lungime), TYRANNOSAURUS REX (peste 9 m), STYRACOSAURUS, BARYONYX, GALLIMIMUS, PLESIOSAURUS, CARNOSAURUS, ANKYLOSAURUS, DIMETRODON, STEGOSAURUS, DEINONYCHUS, PARASAUROLOPHUS, DILOPHOSAURUS, TRICERATOPS, AMARGASAURUS.

Nu lipsește din acest parc tematic nici replica lui HATZEGOPTERYX – “Zburătorul înfricoșător” (ale cărui relicve au fost descoperite în regiunea HAȚEG din ROMÂNIA în anul 1978) și care era în vremea sa cel mai mare prădător din zona EUROPEI.

Pe lângă aceste exponate copiii pot vedea sau interacționa cu replici de: ouă de dinozauri, schelete ce trebuie dezgropate, un T-REX pentru călărie sau niște Dinobaby mobili.

Categorie  Preț    Detalii
Adult   35RON    –
Copil   25RON    3 – 18 ani
Grup   20RON    Minim 10 copii + 1 adult

error: Content is protected !!