CFR Cluj, ofertă de 550.000€ pentru golgheterul din Franța

Updated on iunie 12, 2024  

 

CFR Cluj, ofertă de 550.000€ pentru golgheterul din Franța 1

CFR Cluj a început să-și contureze lotul pentru sezonul 2024/2024, când elevii lui Dan Petrescu (56 de ani) vor evolua în preliminariile Conference League. Pe lângă Daniel Bîrligea și Peter Michael, Dan Petrescu mai vrea încă un atacant sub comanda sa pentru sezonul 2024/2025.

Ardelenii au pus ochii pe Christopher Ibayi (28 de ani), un atacant congolez din Ligue 2. În prezent, acesta este legitimat la AC Ajaccio. Clubul din Gruia a ajuns deja la o înțelegere cu golgheterul din Franța și a făcut și o ofertă de 550.000 de euro pentru echipa de care aparține jucătorul, informează Digisport.ro.

Momentan, cei de la Ajaccio vor mai mulți bani pentru fotbalist și astfel ardelenii mai au de lucru pentru a perfecta mutarea. Vârful de atac ar reprezentat o soluție în plus pentru Dan Petrescu, însă rămâne de văzut dacă va ajunge la gruparea din Gruia.

Christopher Ibayi mai are contract cu AC Ajaccio până în 2026. Acesta a sosit la grupare din Ligue 2 în iarnă, de la Rouen, pentru 100.000 de euro.

Cifrele lui Christopher Ibayi
34 de meciuri a jucat Christopher Ibayi în sezonul 2023/2024
16 goluri și o pasă decisivă a reușit Ibayi în meciurile jucate
600.000 de euro este cota de piață a lui Ibayi, potrivit Transfermarkt

Schimbări majore la CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a ales noul staff
Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca, informează as.ro.

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Aceştia însă l-au păsărit pe rând pe tehnicianul clujenilor, astfel că acesta nu îi va mai avea aproape pe cei alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

error: Content is protected !!