CFR Cluj îi aduce în Gruia pe Bauza și Baeten! Cei doi patroni au confirmat înțelegerea

Updated on iunie 12, 2024 CFR Cluj îi aduce în Gruia pe Bauza și Baeten! Cei doi patroni au confirmat înțelegerea 1

Juan Bauza (28 de ani, mijlocaș ofensiv) și William Baeten (27 de ani, mijlocaș central/dreapta) vor fi împrumutați de FCU Craiova la CFR Cluj sezonul viitor.

Mititelu scapă de salarii de 34.000 de euro lunar și le prelungește celor doi acordurile scadente vara viitoare, în timp ce Varga primește gratis vedetele oltenilor, fără sumă de transfer, pentru un sezon.

GSP.ro a aflat că Mititelu a convenit cu jucătorii ca în schimbul împrumutului la o echipă din Superliga aceștia să semneze prelungirea cu FCU Craiova, pentru a nu-i pierde gratis vara viitoare! În vara lui 2025, în cazul în care oltenii vor reuși promovarea în Superliga, Baeten și Bauza ar trebui să revină la FCU. Dacă alb-albaștrii nu-și îndeplinesc obiectivul, atunci CFR Cluj își va activa opțiunea de cumpărare.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu.

Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu.

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a confirmat și el, pentru GSP.ro: „Suntem în discuțiile finale, cu FCU Craiova ne-am înțeles”.

error: Content is protected !!