Un tânăr de 20 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat în capul unui pod, în Dej

Updated on mai 19, 2024 Un tânăr de 20 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat în capul unui pod, în Dej 1

Un tânăr a murit sâmbătă seara, după ce a fost implicat într-un accident grav, petrecut pe strada Bistriței din municipiul Dej. La locul accidentului au ajuns de urgență două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

,,Pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, cu șoferul în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme încarcerat înăuntrul acestuia.”, transmite ISU Cluj.

Șoferul a fost găsit în stare critică, fiind nevoie de resuscitare. Din păcate, acesta s-a stins din viață odată ajuns la spital. ,,Tânărul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost extras de urgență și predat echipajului SAJ, care a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. Concomitent s-a efectuat transportul acestuia la spital. Ulterior a fost declarat decesul tânărului de către medicii din cadrul Spitalului Municipal Dej.“, a transmis ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj care conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, însă din nefericire a decedat la unitatea medicală.

S-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar că numărul de înmatriculare era alocat unui alt autoturism, autovehiculul implicat în accident fiind radiat din circulație.

Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals.

error: Content is protected !!