Cine este milionarul care vine la CFR Cluj alături de Nelu Varga. Vor să o transforme pe CFR într-o forță în Liga Campionilor

Updated on mai 19, 2024 Cine este milionarul care vine la CFR Cluj alături de Nelu Varga. Vor să o transforme pe CFR într-o forță în Liga Campionilor 1

Gheorghe Falcă a decis să accepte propunerea lui Nelu Varga de a transforma CFR Cluj într-o forță în Liga Campionilor. Varga, cunoscut pentru resursele financiare pe care le deține în cadrul clubului CFR Cluj, va beneficia de sprijinul lui Falcă în sezonul următor. Fostul primar al Aradului a confirmat această informație.

Am sprijinit totdeauna clubul UTA. Am fost în spatele echipei din Liga 4. Am sprijinit totdeauna echipele din Ardeal, cum am putut, în lojă sau în tribună la meciurile mari. Așa fac ardelenii, se ajută între ei.

Mi-a propus (n.r. – Ioan Varga) să intru în acest club. Sunt alături de Nelu Varga, indiferent de acte. Ardealul e poveste frumoasă. Pentru noi, ardelenii, clubul CFR ne reprezintă pe toți, deoarece ne-am bucurat când CFR a câștigat campionatul, am fost alături de echipă în Europa”, a declarat el, citat de prosport.ro.

Falcă spune că este senzațional pentru el, ca arădean, când Philip Otele dă gol, deoarece a ajuns la CFR Cluj de la UTA. „Este o mare mândrie. Noi cei din Arad știm să selecționăm oameni care să fie buni în campionat. Mă bucur de această ofertă (n.r. – a lui Nelu Varga), nu poți să refuzi o astfel de ofertă de la o echipă frumoasă.

Cuvântul acționar e cam mare, dar eu voi fi și lângă UTA. Primăria sprijină UTA, este atentă. Așa voi fi și eu atent aici. Noi vrem ca ardelenii să câștige. Respectăm ce facem domnul Becali în fotbal. E foarte bine că oameni ca domnul Becali bagă bani. Sunt bucuros că la Botoșani e un om care bagă bani și trebuie respectat de către cei din oraș.

Vrem să câștigăm campionatul, ca întotdeauna. Cel mai important lucru pentru toți românii este să facem o echipă de Liga Campionilor. Ar fi frumos ca Ardealul să dea campioana României și echipa să aibă rezultate în Europa”, a mai transmis el.

Cristi Balaj revine la CFR Cluj
La mai bine de o lună după ce și-a prezentat demisia, Cristi Balaj a luat o decizie radicală, după cum anunță cei de la sport.ro. Conform sursei citate, Balaj și-a dat acordul și va reveni în funcția de președinte al celor de la CFR Cluj după ce s-a înțeles cu Ioan Varga.

Înainte de revenirea în Gruia a fostului arbitru, patronul echipei a negociat cu Dani Coman, însă chiar dacă venirea sa era iminentă, totul a picat.

Ce spunea Balaj în aprilie, când a demisionat de la CFR Cluj
”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Balaj pe Facebook.

error: Content is protected !!