CFR Cluj aduce 2 kosovari la echipă, plus un atacant de 850.000 de euro din Liga 1

Updated on mai 14, 2024 CFR Cluj aduce 2 kosovari la echipă, plus un atacant de 850.000 de euro din Liga 1 1

Echipa lui Dan Petrescu are șanse destul de mari pentru a ocupa locul doi la finalul sezonului regulat și să evolueze în preliminariile Conference League. Dan Petrescu își conturează lotul de jucători pentru stagiunea următoare și ar fi pus deja ochii pe doi fotbaliști kosovari, de la Ballkani.

În acest moment, ardelenii ar lucra la mutările kosovarilor Armend Thaqi (31 de ani), fundaș dreapta, și Lumbardh Dellova (25 de ani), fundaș central, informează digisport.ro.

Thaqi și-ar fi dat deja acordul pentru a veni la CFR Cluj, în timp ce pentru Dellova sunt negocieri, precizează sursa citată. Rămâne totuși de văzut dacă cei doi kosovari vor semna, în cele din urmă, cu CFR Cluj.

Cifrele lui Armend Thaqi și Lumbardh Dellova

  • 48 de meciuri a jucat Armend Thaqi în acest sezon la Ballkani
  • Un gol și șapte pase decisive a reușit Armend Thaqi pentru Ballkani
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Armend Thaqi, potrivit Transfermarkt
  • 45 de meciuri a jucat Lumbardh Dellova la Ballkani
  • Trei goluri și două pase decisive a reușit Lumbardh Dellova în meciurile jucate
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Lumbardh Dellova

Acord între CFR Cluj și atacantul de 850.000€
CFR Cluj a ajuns la un acord verbal cu Pavol Safranko (29 de ani), în prezent atacantul celor de la Sepsi, anunță Hotnews.

Pavol Safranko se află în ultimele săptămâni de contract cu cei de la Sepsi și nu își va mai prelungi înțelegerea cu covăsnenii. Vârful de atac slovac este pe placul lui Dan Petrescu, adică un jucător cu experiență și cu un fizic impunător.

În 2022, FCSB l-a dorit la rândul ei pe Pavol Safranko, când acesta era în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns, însă jucătorul cu 10 selecții la naționala Slovaciei a refuzat propunerea roș-albaștrilor: ”FCSB îmi oferise contract doar pe un an. Am ales Sepsi, într-un final”, a spus Safranko.

Cifrele lui Pavol Safranko

  • 8 goluri și două assist-uri în 44 de meciuri sunt cifrele lui Safranko în acest sezon la Sepsi
  • Tatran Presov, Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg, Dundee United, Sepsi și Sundowns sunt formațiile din CV-ul lui Pavol Safranko
  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Pavol Safranko
error: Content is protected !!