Bătrână de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune de 170,000 de euro după ce a provocat un accident cu 3 morţi

Updated on februarie 23, 2024 Bătrână de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune de 170,000 de euro după ce a provocat un accident cu 3 morţi 1

O bătrână care a provocat un accident mortal, după ce a traversat printr-un loc nepermis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Nenorocirea s-a întâmplat în 2019, în Neamţ, iar trei oameni au murit atunci din imprudenţa femeii care acum este obligată la plata unor daune uriaşe.

Bătrâna a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, asta după ce a fost găsită vinovată de producerea unui accident în urma cărui 3 persoane au murit. Totul s-a întâmplat pe drumului european E25, la sfârşitul anului 2019. Atunci femeia a traversat strada fără să se asigure prin loc nepermis iar un şofer în încercarea de a o evita ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de o altă maşină, informează observatornews.ro.

Tragedia a dus la pierderea a trei vieţi. Instanţa a mai decis că femeia trebuie să achite rudelor celor decedaţi daune în valoare de 170.000 de euro, bunurile acesteia fiind puse sub sechestru, valoare lor fiind mult mai mică decât daunele ce ar trebui plătite. Totodată, bătrâna ar trebui să presteze o perioadă şi muncă în folosul comunităţii.

Cumplitul accident a avut loc acum trei ani în apropierea sensului giratoriu de la Castelul de Apă, spre Suceava. Un şofer de 39 de ani, din Bacău, se afla la volanul uni autoturism pe DN 2 – E 85 şi circula din direcţia Suceava – Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

În acel moment, tânărul de 39 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 18 ani, din Barticeşti – şoferul – şi mama acestuia, de 38 de ani.Accidentul de la Săbăoani s-a soldat cu decesul ambilor şoferi, dar şi a femeii de 38 de ani.

Accident în Aghireșu! Un șofer a ajuns cu mașina într-un stâlp

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit ieri dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Aghireșu.
„În accident a fost implicat un singur autoturism, iar la misiune au luat parte echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă un bărbat de aproximativ 40 de ani a primit îngrijiri medicale.
În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital”, transmite ISU Cluj.

error: Content is protected !!