(Video) Un medic beat și drogat a vrut să spargă o cafenea cu maceta.”De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice”

Updated on februarie 12, 2024 (Video) Un medic beat și drogat a vrut să spargă o cafenea cu maceta.”De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice” 1

Un medic neurolog, aflat sub influența alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor este cercetat, după ce a a tăiat cu o macetă de 55 de cm cablul de internet şi un senzor de iluminat şi dat foc într-o încăpere, anunță Stirile Pro Tv. Bărbatul a încercat să fugă iar poliţiştii l-au somat cu pistolul ca să îl oprească. În final, doctorul a fost pus la pământ şi încătuşat.

Medicul neurolog din Bujcurești a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce încerca să spargă o cafenea din centrul Bucureștiului cu o macetă. La fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție. Când i-a văzut pe oamenii legii, cadrul medical ar fi încercat să scape, fugind pe străduțele adiacente.

La data de 11 februarie 2024, politiștii din cadrul Directiei Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de distrugere. (…)

Politiștii au prins în flagrant, în dreptul ușii de acces a cafenelei, un barbat având asupra lui un obiect taietor-înțepător, de aproximativ 55 cm. (…) Obiectul tăietor-înțepător pe care îl avea asupra lui a fost ridicat in vederea continuarii cercetărilor.”, se arată în comunicatul oficial transmis de oamenii legii, potrivit spynews.ro.

Chirurgul Cristian Paleru de la Institutul “Marius Nasta”, primul medic român care a recunoscut că şi-a făcut averea din şpăgi, a fost condamnat
Chirurgul Cristian Paleru a fost condamnat, astăzi, la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a semnat un acord de recunoaştere cu procurorii, acord ce a fost validat de instanţă.

Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu inculpatul Paleru Cristian, în dosarul penal nr. 5642/P/2023. (…) Condamnă pe inculpatul Paleru Cristian la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (…) (32 de acte materiale).

Interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a exercita profesia în executarea căreia a săvârşit fapta, respectiv cea de medic în sistemul public de sănătate de pe teritoriul României pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de supraveghere de 3 ani”, se arată în decizia de condamnare a chirurgului Cristian Paleru, conform Antena 3.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, medicul a fost de acord şi cu confiscarea extinsă a averii, astfel că anchetatorii i-au confiscat suma de 709.944 lei. Arestat în luna septembrie 2023, alături şi de alţi colegi, medicul Cristian Paleru a încheiat acordul cu procurorii după o lună petrecută în arestul Poliţiei. El a recunoscut 32 de şpăgi pe care le-a primit de la pacienţi sau familiile pacienţilor şi a fost de acord şi cu confiscarea extinsă a averii.

error: Content is protected !!