Pescobar va deveni tată. Afaceristul a pus o condiție: tânăra să demonstreze cu test ADN că el este tatăl copilului

Updated on ianuarie 25, 2024 Paul Nicolau, alias Pescobar, urmează să devină din nou tată. Gianina Crișan a rămas însărcinată cu afaceristul și în doar câteva luni îl va face părinte pentru a doua oară. Patronul de la Taverna Racilor mai are o fetiță din prima sa căsnicie. Deși nu se afișează cu noua sa parteneră, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Paul Nicolau urmează să devină din nou tătic, Gianina Crișan fiind femeia care în doar câteva luni îl va face pe afacerist părinte pentru a doua oară, scrie cancan.ro.

Se pare că afaceristul a fost recent informat că Gianina urmează să-i dăruiască un moștenitor. Pescobar i-ar fi promis viitoarei mămici că îi va cumpăra un apartament de lux, însă nu oricum. Acesta a pus și o condiție: ca tânăra să demonstreze, cu ajutorul unui test ADN, că el este tatăl copilului.

Pescobar va deveni tată. Afaceristul a pus o condiție: tânăra să demonstreze cu test ADN că el este tatăl copilului 1

Pescobar mai are o fetiță din prima căsnicie. Deși nu mai formează un cuplu cu mama copilului său, afaceristul a mărturisit că a rămas în relații civilizate cu fosta soție, mai ales de dragul fiicei sale. Deși sunt despărțiți și nu îi mai leagă nimic din punct de vedere sentimental, cei doi foști soți petrec destul de mult timp împreună și călătoresc în vacanțe alături de fetița lor.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar.

Ce spune Mitică Dragomir despre afacerile cu Pescobar?

Mitică Dragomir a detaliat afacerile pe care le are cu controversatul patron din industria restaurantelor. Și, chiar dacă nu este ”omul din umbră”, a recunoscut Dragomir, încasează bani frumoși, lunar, de la Pescobar pentru restaurantele pe care acesta le deține.

”Dacă mint, să îmi stea inima! Pescobar a cumpărat de la mine restaurantul din spatele Telefoanelor și cele două vapoare le-a cumpărat, iar afacerea a închiriat-o. Mi-a dat toți banii, nu are nicio datorie. La cele două restaurante pe vapor – eu am trei vapoare cumpărate la licitație -, plătește în rate. iar ceea ce am închiriat de la Parcuri, iau chirie și le plătesc 40% din ce iau de la Pescobar. El plătește chirie, de aproape 10 ani este chiriașul meu”, a explicat Mitică Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Cu toate acestea, recunoaște Dragomir, a greșit când a făcut afacerea cu Pescobar. ”Crezi că mi-ar fi frică sau rușine de cineva să zic că sunt în spatele lui? Am fost un prost, trebuia să mă asociez cu el, nu să vând. Acum îi pare rău. Nu trebuia să vând vapoarele și să închiriez pontoanele. Trebuia să spun să facem 50% – 50%. Eu am avut cele mai frumoase restaurante de aici din țară și nu a mers niciunul. Restaurantele sunt 100% ale lui Pescobar. Are totuși o datorie, a luat în rate vapoarele”, explică Mitică Dragomir.

error: Content is protected !!