(Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai

Updated on august 19, 2023 Tragedie, în această dimineață, la ieșire din localitatea 2 Mai, în județul Constanța, după ce un șofer a spulberat cu mașina un grup de tineri. O fată și un băiat, ambii cu vârsta cuprinsă între 18-20 de ani, au murit pe loc, în timp ce alte trei persoane au fost rănite și transportate la spital, anunță Observator Tv.

Un bărbat și o femeie, ambii cu vârsta cuprinsă între 18-20 de ani, pietoni, au decedat, fiind diagnosticați cu politraumatism și leziuni incompatibile cu viața. O tânără de aproximativ 20 de ani, conștientă, policontuzionată cu traumatism de membre superioare a fost transportată la Spitalul din Mangalia.

(Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 1 (Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 2 (Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 3 (Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 4 (Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 5 (Foto) O mașină a intrat într-un grup de 8 tineri, iar 2 dintre ei au murit. Grup de tineri, spulberat de o mașină în 2 Mai 6

De asemenea alți doi bărbați de aproximativ 20 de ani conștienți, policontuzionați au fost transportați la Spitalul din Mangalia, scrie Stirile Pro Tv.

Trei persoane de sex masculin, de aproximativ 19-20 ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

Revenim cu detalii

error: Content is protected !!