CFR Cluj, gata să dea doi jucători la pachet pentru Philip Otele

Updated on ianuarie 31, 2023 Philip Otele (23 de ani) s-a înțeles deja cu CFR Cluj pentru un transfer în vară, însă campioana ar vrea să-l aibă în lot pe atacantul nigerian încă din această perioadă de mercato.

Dacă în primă instanță propunerea grupării din Gruia de a-l da la schimb pe Roger (26 de ani) pentru Otele a fost refuzată de UTA Arad, ”Bătrâna Doamnă” cerând și o sumă de bani în plus, CFR Cluj a revenit cu o nouă ofertă.

CFR Cluj, gata să dea doi jucători la pachet pentru Philip Otele 1

Campioana României le-a propus celor de la UTA doi jucători pentru a-l lăsa pe Otele încă din această iarnă în Gruia: Roger și Cristi Bălgrădean (34 de ani), ajuns a treia variantă de portar la CFR Cluj, după Simone Scuffet (26 de ani) și Răzvan Sava (20 de ani), informează digisport.ro.

Rămâne de văzut dacă UTA va accepta schimbul și dacă Bălgrădean va fi de acord să meargă la Arad sau va decide să rămână în Gruia, chiar dacă nu va mai avea nicio șansă să apere.

“Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a spus Ioan Varga în urmă cu o săptămână.

error: Content is protected !!