Filmul dublei crime din Cluj. “Ăsta era pe hol, cu cuţitul în mână”. Un tânăr și-a ucis mama şi bunica cu un cuţit

Updated on septembrie 1, 2022 Bărbatul are 30 de ani si se ştie că are problemele cu drogurile. Descoperirea şocantă a făcut-o chiar fratele suspectului, alertat de faptul că cele două femei nu mai răspund la telefon. Anul trecut, în urma unui scandal, tânărul primise ordin de restricţie. Nu avea voie să se apropie de mama sa. Doar că femeia şi-a retras atunci plângerea, anunță Observator Tv.

Oroarea s-a întâmplat într-o comună de lângă Cluj Napoca. Tânărul de 30 ani, internat în trecut pentru probleme cu droguri, s-a transformat în călăul mamei şi al bunicii. Într-o clipă, le-a atacat pe cele două femei cu un cuţit şi le-a ucis.

Filmul dublei crime din Cluj. "Ăsta era pe hol, cu cuţitul în mână". Un tânăr și-a ucis mama şi bunica cu un cuţit 1

Nenorocirea a ieşit la iveală după ce femeile n-au mai răspuns la telefon, iar tatăl individului, un cetăţean arab, a intrat în panică. L-a sunat pe fratele suspectului şi l-a rugat să afle de soarta lor.

Când a ajuns în faţa uşii, bărbatul a încremenit. Ucigaşul stătea în faţa apartamentului, cu cuţitul în mână. Fratele, speriat că ar putea cădea şi el victimă furiei de nestăvilit, a fugit şi a sunat imediat la poliţie.

„Ăsta era pe hol, în mijlocul holului, în bustul gol, cu cuţitul în mână. Şi a zis: Dispăreţi de aici! S-au speriat şi au plecat. A coborât după el cu cuţitul. I-a dat un picior în portieră şi a zis vă omor. Apoi a intrat Poliţia, el era pe fotoliu, s-a pus pe burtă singur”.

Cele două femei n-au avut nicio şansă.
Odată cu politiştii, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SMURD. Victimele pierduseră insă mult prea mult sânge, astfel că medicii au constatat doar decesul.
Tânărul n-ar fi la primul episod violent. Şi-ar mai fi ameninţat rudele în trecut, însă nimeni n-a crezut că va trece la fapte.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica.

La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, au precizat surse apropiate de anchetă, potrivit stiripesurse.ro.

error: Content is protected !!