(Foto) Doi clujeni, soț și soție, au murit într-un grav accident rutier pe DN 1F

Updated on august 31, 2022 Doi clujeni, soț și soție, și-au pierdut viața în urma unui accident petrecut în Sălaj. Autoturismul în care se aflau cei doi s-a izbit violent de un podeț de beton.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F, la kilometrul 64+800 de metri, între loc. Românași și Poarta Sălajului, jud. Sălaj, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a părăsit suprafața carosabilă. În urma impactului au rezultat 2 victime (șoferul și pasagerul dreapta, soți), care au decedat.

(Foto) Doi clujeni, soț și soție, au murit într-un grav accident rutier pe DN 1F 1

”A fost implicat un autoturism care a intrat într-un cap de pod, iar două persoane au rămas încarcerate. În sprijin au intervenit un echipaj de la Detașamentul Zalău și elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit someseanul.ro.

Cei doi sunt din Cluj-Napoca, bărbatul avea 57 de ani, în timp ce femeia avea 54 de ani. Cei doi erau căsătoriţi, informează sportulsalajean.ro.

“În urmă cu puţin timp, Punctul de Lucru Sânmihaiu Almaşului a fost solicitat să intervină la un eveniment care a avut loc între loc. Poarta Sălajului şi Românaşi. A fost implicat un autoturism care a intrat într-un cap de pod, iar 2 persoane au rămas încarcerate. În sprijin au intervenit un echipaj de la Detaşamentul Zalău şi elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou. Cele 2 persoane au fost extrase şi găsite inconştiente (în stop cardiorespirator), echipajele medicale au executat manevrele de resuscitare a victimelor. Din nefericire, cele 2 victime (de sex masculin şi de sex femimin) nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

(Foto) Doi clujeni, soț și soție, au murit într-un grav accident rutier pe DN 1F 2

“Astăzi, 31 august, în jurul orei 09:45, pe Drumul Național 1F, la km 64+850 m, între localitățile Poarta Sălajului și Românași s-a produs un accident mortal de circulație.

Din primele verificări efetuate de polițiști la fața locului a reieșit că, un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

(Foto) Doi clujeni, soț și soție, au murit într-un grav accident rutier pe DN 1F 3

În urma evenimentului, șoferul și soția acestuia, de 54 de ani, pasageră dreapta față au fost răniți grav, fiind găsiți inconștienți.

Din păcate, cele două victime nu au răspuns menevrelor de resucitare și a fost declarat decesul acestora, la fața locului.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, transmite şi Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

error: Content is protected !!