Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru clujeni după meciul de retragere

Updated on iunie 13, 2022 Adrian Mutu a avut numai cuvinte de laudă după meciul de retragere de pe Cluj Arena. Fostul decar al echipei naționale a pus punct carierei de sportiv în fața a 20.000 de oameni.

“Am cuvinte de laudă și de mulțumire către fani și către organizatori. A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Am încercat să facem show, mă bucur că s-a terminat egal. Le mulțumesc și băieților și publicului, care a făcut o atmosferă extraordinară.

Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru clujeni după meciul de retragere 1

Pentru mine era important să înscriu și am făcut-o din pasa lui Gică Hagi. I-am și spus că l-am depășit, am 36 de goluri pentru echipa națională. A fost fantastic. Pentru World Stars nu aș fi înscris nici dacă aș fi avut ocazia. Am jucat doar pentru prietenii mei”, a declarat Adrian Mutu, citat de Ziua de Cluj.

Actualul antrenor al Rapidului chiar a reușit să marcheze golul de 1-1, iar la finalul jocului a recunoscut că a fost surprins de faptul că au fost prezenți atât de mulți suporteri, aproximativ 20.000 de fani.

”A fost o seară minunată. Țin să le mulțumesc celor care au venit alături de mine și publicului, nu mă așteptam să fie atât de multă lume. A fost fantastic. Au fost emoții foarte puternice, mă încearcă sentimente și de plăcere, dar și de tristețe, că au trecut anii”, a declarat Adrian Mutu, citat de digisport.ro.

Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru clujeni după meciul de retragere 2 Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru clujeni după meciul de retragere 3

Reușita lui Adrian Mutu de la Cluj a venit după o pasă a lui Gică Hagi, iar ”Briliantul” a dezvăluit ce glumă a făcut cu ”Regele”.

”A fost bună pasa lui Gică, a fost exact cum trebuia să fie. I-am spus că dacă jucam mai mult alături de el, aveam 80 de goluri acum”, a spus Adrian Mutu.

error: Content is protected !!