Premierul Nicolae Ciucă, impresionat: “Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor”

Updated on mai 20, 2022 Primul Ministru Nicolae Ciucă s-a aflat în Cluj Napoca  în cadrul evenimentului “Dialog local cu cetățenii pe tema „Europa începe în Transilvania.Ce urmează? Democrație, Educație, Cultură și Tineret în urma Conferinței pentru Viitorul Europei”.

Mai mult, oficialul Guvernului a arătat că nivelul de ambiție este foarte ridicat în cazul Clujului, chiar dacă nu poate spune exact dacă acest transfer de ambiție s-a făcut dinspre Vest spre Cluj sau invers. “Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor”, a concluzionat premierul, potrivit Actual de Cluj.

Premierul Nicolae Ciucă, impresionat: “Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor” 1

Nicolae Ciucă va conduce prima mașină electrică „made in Cluj”

Premierul Nicolae Ciucă va conduce, vineri, prima mașină electrică „made in Cluj”, un concept-car realizat de un grup de finanțatori, care a investit aproape jumătate de milion de euro în acest proiect.

Șeful Guvernului va vizita, vineri, în cadrul unei deplasări la Cluj, standul AROBS – Newcar4future, un nou concept de mașină electrică, în cadrul Innowave Summit 2022, conform agendei oficiale, după care va merge la trei alte mari fabrici din județ – Farmec, Terapia și Bosch.

Premierul Nicolae Ciucă, impresionat: “Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor” 2

Directorul executiv al AROBS, Voicu Oprean, unul din inițiatorii și finanțatorii proiectului, a declarat pentru Cluj24 că speră ca premierul va conduce noua mașină și și-a exprimat speranța că șeful Guvernului va găsi fonduri pentru dezvoltarea acesteia.

error: Content is protected !!