O domnișoară a închiriat garsoniera minune de la Cluj. La ce preț a negociat chiria

Updated on februarie 8, 2022 Garsoniera minune de la Cluj și-a găsit repede chiriaș. O domnișoară a închiriat-o într-o oră de la anunțul de pe Facebook.

Pentru garsoniera minusculă, agenția imobiliară solicita o chirie de 200 de euro pe lună. Patronul agenției imobiliare care a distribuit mesajul pe internet a intrat în direct, telefonic, în emisiunea “Acces Direct”, și a menționat că imobilul și-a găsit chiriaș, informează Click.

O domnișoară a închiriat garsoniera minune de la Cluj. La ce preț a negociat chiria 1

Bărbatul a dezvăluit că o domnișoară va închiria garsoniera. Potrivit declarațiilor bărbatului, garsoniera care a devenit subiect de discuții în mediul online, și-a găsit chiriaș la mai puțin de o oră de la distribuirea anunțului! Patronul agenției a dezvăluit că prețul a fost negociat, iar tânăra va plăti 180 de euro pe lună pentru a locui în garsonieră.

S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro” , a declarat patronul agenției, la “Acces Direct”, potrivit spynews.

O domnișoară a închiriat garsoniera minune de la Cluj. La ce preț a negociat chiria 2

“Dacă aprinzi lumina aici, poți sa te și bronzezi./ Spațiul de sub chiuvetă, este zona de dinning?/ O încălzești cu o lumânare./ Am deschis anuntul pe laptop…poate macar asa pare mai mare/ Genul de locuinta in care si gandacii de bucatarie sunt predispusi la claustrofobie.” , sunt doar o parte dintre comenatriile care au luat cu asalt postarea cu închirierea garsonierei de doar 11 mp, potrivit Kanal D.

O domnișoară a închiriat garsoniera minune de la Cluj. La ce preț a negociat chiria 3

Lucian Mindruta: „Am auzit ca la Cluj se inchiriaza seminte de garsoniera. Daca o uzi, creste!”

error: Content is protected !!