S-au făcut ultimele exproprieri pentru Autostrada Transilvania. Constructorul lucrează intens

Updated on aprilie 21, 2021 Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că s-au făcut ultimele exproprieri pentru Autostrada Transilvania. Acesta a mai precizat că, pe sectorul Nădășelu-Mihăiești, în capătul dinspre Cluj, se lucrează intens.

„Astăzi, în ședința Executivului am adoptat hotărârea pentru ultimele exproprieri de culoar necesar în județul Sălaj pentru Autostrada Transilvania.

S-au făcut ultimele exproprieri pentru Autostrada Transilvania. Constructorul lucrează intens 1

E vorba de sectorul dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău (lung de 13,5 km, în valoare de 384 milioane de lei). Antreprenorul a depus deja proiectul pentru autorizarea lucrărilor, iar în următoarele săptămâni vom emite autorizația de construire și vor începe lucrările (18 luni – termen de execuție).

Și pe alte sectoare ale acestei autostrăzi, dintre Cluj și Oradea, sunt vești bune. Spre exemplu, pe Nădășelu-Mihăiești, în capătul dinspre Cluj, unde se lucrează intens, din această primăvară.

Celelalte sectoare sunt fie cu contracte semnate, aproape de debutul lucrărilor, fie în licitație. Mult prea mulți ani Autostrada Transilvania s-a construit doar pe hârtie. Acum o transformăm în realitate”, a anunțat Cătălin Drulă.

error: Content is protected !!