Cluj: Cum a murit Adrian Pop. Concluziile anchetatorilor după autopsie și audierea martorilor

Updated on martie 28, 2021 La zece zile de la decesul bucătarului din Cluj, Adrian Pop, anchetatorii au concluzionat că bărbatul a murit după o căzătură accidentală.

Lovitura puternică pe care bucătarul a suferit-o la cap s-a produs în urma căzăturii pe betonul din parcarea restaurantului, după ce s-a dezechilibrat, spun procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

Cluj: Cum a murit Adrian Pop. Concluziile anchetatorilor după autopsie și audierea martorilor 1

Au stabilit acest lucru în urma audierii tuturor persoanelor prezente la petrecere, audieri la care s-a folosit inclusiv detectorul de minciuni, scrie observatornews.ro.

Autopsia a confirmat și problemele de sănătate pe care le avea barbatul. Recent, acesta suferise o operatie de micșorare a stomacului și nu avea voie să consume alcool deloc.

Totuși, nu a ținut cont de recomandarile medicilor, iar analizele au aratat că în seara respectivă avea o alcoolemie de aproape 2 la mie, extrem de mult.

Mai mult, se pare că inainte de incident, Adrian Pop mai căzuse de cateva ori și în bucataria restaurantului în care lucra.

Pentru ca ancheta să nu fie una partinitoare, ministrul Lucian Bode si-a trimis la IPJ Cluj Corpul de Control, care a supravegheat și modul in care se desfășoară ancheta internă ce îi vizează pe polițiștii care au participat la petrecere.

Advertisements
error: Content is protected !!